Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Eikö iPad Pron Smart Keyboard toimi normaalisti? Apple aloittaa ilmaiset korjaukset näppäimistöille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iPad Pro ja Smart Keyboard.

Jätti-iPadin, eli 12,9 tuuman näytöllä varustetun iPad Pron, rinnalla Apple esitteli Smart Keyboard -näppäimistön, joka taipuu tarvittaessa myös näytön suojakuoreksi. Nyt Apple on ruvennut tarjoamaan Smart Keyboard -näppäimistöille ilmaisia korjauksia, mikäli esimerkiksi näppäimistön Smart Connector lakkaa toimimasta. Asiasta uutisoi MacRumors.

Applen tarjoaa korjauksia niin 12,9 tuuman kuin 9,7 tuuman iPad Pro -tableteille tehdyille Smart Keyboard -näppäimistöille. Tämä niin sanottu takuu on voimassa kolme vuotta ostopäivästä. Mikäli Smart Keyboardiin tulee ongelmia, täytyy korjauttaminen hoitaa valtuutettujen myymälöiden tai huoltoliikkeiden kautta täällä Suomessa. Smart Keyboardin voi luonnollisesti viedä korjaukseen myös Applen myymälöiden kautta.

Ilmaiseen korjaukseen Applen Smart Keyboardin voi viedä, jos esimerkiksi Smart Connector ei toimi, näppäimet jumiutuvat tai ne eivät enää ota kosketusta vastaan. ”Menettelytapa on tällä hetkellä vielä sen verran tuore, etteivät kaikki työntekijät välttämättä ole siitä tietoisia. Mikäli he eivät tiedä, kannattaa yrittää selvittää asiaa vielä esimiehen kautta”, AppleInsiderin Roger Fingas kirjoittaa.

Ilmaiset korjaukset ovat tarjolla tietyille ongelmille, joista Smart Keyboardit kärsivät. Kaikkia ongelmia ja mahdollisesti käyttäjän itse aiheuttamia hajoamisia ei luonnollisesti tulla korjaamaan ilmaiseksi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut