Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC:n uutuuspuhelin paljastuu kuvissa – mukana yllätyksenä lisänäyttö

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC tulee järjestämään torstaina 12. tammikuuta kello 18 Suomen aikaa julkistustilaisuuden, jossa sen odotetaan esittelevän uuden HTC U -tuoteperheen, ainakin yhden – ja todennäköisesti heti useammankin uutuuden voimin. HTC tulee järjestämään live-lähetyksen tilaisuudestaan.

HTC on nyt julkistanut tilaisuutta ennakoivan uuden videon, joka ei kuitenkaan paljasta juurikaan mitään uutta. HTC:n suunnitelmissa on tehdä älypuhelimista aiempaa yksilöllisempiä, jolloin ne sopivat paremmin kullekin käyttäjälle eli myös sinulle (johon alkuperäinen tilaisuuden for U -tunnuslause viittasi).

HTC:lta tiedetään olevan tulossa uudet HTC U Ultra (koodinimi Ocean Note) sekä HTC U Play (koodinimi Alpine) -puhelimet.

Nyt HTC U Ultra on vuotanut uusissa live-kuvissa Kiinan Weibo-palvelussa – ja puhelimesta on paljastunut uusi ominaisuus: varsinaisen näytön yläpuolelta löytyvä kapea lisänäyttöalue, joka voi pysyä jatkuvasti päällä ja esittää keskeisiä sää-, aika- ja ilmoitustietoja. Muun näytön ollessa päällä voi näytöllä näkyä esimerkiksi sovelluspikavalintoja. Esimerkiksi LG on aiemmin tarjonnut V10- ja V20-puhelinmalleissaan vastaavan näytön.

Toisena erikoisuutena HTC:lle U Ultrasta löytyy takaa lasipinta.

Kummastakaan HTC U -puhelimesta ei enää löydy perinteistä 3,5 millimetrin liitäntää, jonka HTC jätti pois jo myös aiemmin julkistetusta HTC 10 evo -puhelimesta.

Puhelinten teknisistä ominaisuuksista on myös saatu väitettyjä lisätietoja, jotka kuitenkin näyttäisivät olevan ristiriidassa kuvien kanssa eivätkä siten kovin luotettavia.

Toistaiseksi tiedetään kuitenkin, että HTC U Ultran pitäisi tarjota 6 tuuman näyttö ja U Playn pienempi 5,2 tuuman.

HTC U -uutuuksien ohella HTC:lta odotetaan lähiaikoina myös HTC X10 -puhelinta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Marko

  Niin ne vaan seuraan Applea ettei enään laiteta kuulokeliitäntää. Reppanat vaan aina poraa kun Apple tekee sen ekana.

  • Matti#2

   Vai tekiköhän lenovo kuitenkin ekana (moto z tms.)

 2. Hendrik

  HTC:n viimeinen vuosi!.

Tuoreimmat jutut