Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC Vive -puhelin paljastui videolla – HTC:n U-uutuuspuhelimet yrittävät erottua laajalla väri- ja materiaalivalikoimalla?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Sarjavuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä kaksi videota, jotka näyttävät esittelevän HTC:n tulevia suunnitelmia.

HTC on järjestämässä alkavalla viikolla torstaina 12. tammikuuta julkistuksen, jossa odotetaan ainakin uuden kookkaan 6 tuuman näytöllä varustetun HTC U Ultran esittelyä. Lisäksi saatetaan nähdä samalla jo myös pienempi 5,2 tuuman HTC U Play.

HTC:n tulevan tilaisuuden ajatus on for U eli sinulle. Blassin paljastaman videon perusteella tämä voi viitata uutuuspuhelinten ulkoasun tavallista suurempaan yksilöllisyyteen. HTC kuvaa videollaan, kuinka ihmiset ovat erilaisia mutta puhelimemme identtisiä. Se kertoo työskentelevänsä erilaisten värien (Chemicals), kankaisten pintojen (Super Fibers) ja erilaisten väriyhdistelmien (Litmus) kanssa.

Mielenkiintoisesti videon lopulla nähdään kuvissa HTC Vive -puhelin. Vive on HTC:n virtuaalitodellisuuslaite, ja HTC Vive -puhelin voisi kertoa HTC:n suunnitelmista mobiilin virtuaalitodellisuuden osalta: luvassa voisi olla Samsung-puhelinten ja Gear VR:n tapainen yhdistelmä, joskin mitään tietoja HTC Vive -puhelimesta ei ole ennen tätä kuultu.

HTC:n videolla nähty Vive-puhelin.

HTC:n videolla nähty Vive-puhelin.

Toisella Blassin julkaisemalla videolla esitellään jo aiemminkin paljastunutta HTC:n Ocean-konseptia, ja videolla nähtävässä puhelimessa on reunalla puhelimen toiminnoissa hyödynnettävä kosketuspinta.

HTC:n U Ultran koodinimeksi on tiedetty Ocean Note, mutta toistaiseksi ei tiedetä tuleeko se sisältämään uuden kosketuksen tunnistavan reunan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut