Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC X10:stä tulossa pettymys

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC X10 Evan Blassin VentureBeatissa julkaisemassa kuvassa.

HTC X10 Evan Blassin VentureBeatissa julkaisemassa kuvassa.

HTC:ltä on tulossa uusi X10-älypuhelin, mutta se ei lopulta tulekaan ole juuri minkäänlainen päivitys viime vuoden HTC One X9:stä.

Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut X10:stä kuvan ja tietoja VentureBeat -sivustolla.

X10:n kameroiden tarkkuudet tulevat kasvamaan One X9:stä – takakamera 13 megapikselistä 16,3 megapikseliin ja etukamera 5 megapikselista 7,9 megapikseliin – mutta samalla esimerkiksi järjestelmäpiiri on muuttumassa nähtävästii jopa vähemmän tehokkaaksi.

MediaTekin MT6795 (Helio X10) on vaihtumassa MT6755V/C-piiriin (Helio P10), joka löytyi myös viime vuoden HTC Desire 10 Prosta. ARM Cortex-A53 -suoritinytimiä on molemmissa kahdeksan, mutta kellotaajuus on 6755:ssä 2,2 gigahertsin sijaan 1,9 gigahertsiä.

5,5 tuuman näytön koko ja 1920×1080 pikselin tarkkuus, 3 gigatavun RAM-muisti ja 32 gigatavun tallennusmuisti ovat säilymässä One X10:ssä ennallaan. Uutta on takaa löytyvä sormenjälkitunnistin.

Evan Blass viittaa myös kiinalaisraporttiin, jonka mukaan HTC:ltä olisi alkuvuodesta tulossa kolme uutta älypuhelinta. Yksi näistä olisi HTC X10, toinen todennäköisesti 12. tammikuuta julkistetta HTC U Ultra (koodinimi Ocean Note) sekä kolmas HTC 10 -lippulaivaälypuhelimen seuraaja.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. s73037s

    Sää teet tommosesta olemattomasta asiasta semmosen että melkein maailma kaatuu.On tosa nyt yhdeksi kerraksi uutta,on sitä nyt pienemmistäkin asioista kehuja anettu.Ainakin silloin kun Nokia vielä oikein myi.Eikä sitä paitsi kaikissa malleisa voi olla paras kama jos hintnnoissa kumminkin on eroja.

    • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

      Nyt se korkki kiinni!

Tuoreimmat jutut