Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Essential Phone sai päivityksen suoraan Android 8.1 Oreoon

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Essential Phone on saanut päivityksen Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmäversioon.

Essential hyppäsi päivityksissään Android 8.0 Oreo -version julkaisemisen yli ja siirtyi suoraan Android 8.1 Oreoon.

Näin uusi päivitys tuo Essential-puhelimeen ensi kertaa myös kaikki Oreon uudistukset, kuten parannetut ilmoitukset, toisen sovelluksen pienempänä toisen päällä esittävän kuva kuvassa -ominaisuuden, uudet emojit, uudistuneen asetusvalikon sekä Autofill-tietojentäydennystuen.

Androidin omien uudistusten ohella Essential on päivityksessään esitellyt muun muuassa päivittyvät kuvakkeet kalenteri- ja kellosovelluksille sekä korjannut ongelmia, kuten näytön takkuamisen sisältöä selatessa.

 

Essential Phone on varustettu lähes puhtaalla vakioversiolla Androidsta ilman suurempia muutoksia.

Androidin perustajan ja pitkään kehitystä Googlella johtaneen Andy Rubinin uuden Essential Products -yrityksen ensimmäisen tuotteen Essential Phonen myynnin on raportoitu jääneen pettymykseksi. IDC-tutkimusyhtiön mukaan viime vuonna Essential toimitti vain 88 000 puhelinta markkinoilleEssential Phone on varustettu etupuolen laajasti kattavalla näytöllä sekä kaksoiskameralla takana. Järjestelmäpiirinä on Qualcomm Snapdragon 835.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut