Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC laskee Oreoon päivittyvän U11-huippupuhelimensa hinnan 599 euroon

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC on nyt tiedottanut Android Oreo -käyttöjärjestelmäpäivityksestä sen U11-huippupuhelimelle. Samassa yhteydessä HTC kertoo puhelimen hinnan laskevan.

U11:n hinta laskee ensimmäisen vuosineljänneksen aikana 599 euroon. Puhelin tuli viime keväällä myyntiin 779 euron hintaan. 599 euron hinnalla U11 on hyvä vaihtoehto Android-huippupuhelinta hakevalle. Laadukas lasirakenne, erinomainen kamera sekä hyvä näyttö ovat puhelimen vahvuuksia.

HTC käyynnisti viimein Android Oreo -käyttöjärjestelmäpäivityksen jakelun U11:lle myös Euroopassa aiemmin tällä viikolla. Alun perin U11:n Oreo-päivityksen jakelu käynnistyi jo marraskuussa Taiwanissa.

HTC:n U11:lle Oreo saapuu edelleen HTC:n omalla Sense-käyttöliittymällä varustettuna. Ilmoitukset ja pika-asetukset ovat kuitenkin uudistuneet ilmeeltään.

Tarkemmin Android 8.0 Oreon uudistuksista voit lukea aiemmasta jutustamme.

Lisäksi omana lisäominaisuutena HTC tuo Oreo-päivityksessä U11:lle syksyn U11+:ssa uutuutena nähdyn pyörömäisen, puhelinta kyljistä puristamalla avautuvan Edge Launcher -pikavalintavalikon. Valikko voi sisältää jopa 22 sovelluskuvaketta ja se helpottaa näin puhelimen käyttöä yhdellä kädellä.

Android Oreo HTC U11:ssä.

Android Oreo HTC U11:ssä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut