Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ilmaisen Windows 10 -päivityksen porsaanreikä sulkeutuu viimein 16. tammikuuta – vielä ehtii toimia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Windows 10.Microsoft on päättänyt ilmaisten Windows 10 -päivitysten tavallisen jakelun jo aikoja sitten. Päivitys on kuitenkin onnistunut toistaiseksi ilmaiseksi aputoimintoja tarvitseville käyttäjille suunnatun työkalun lataamalla.

Ilmaisen Windows 10 -päivityksen porsaanreiän piti alun perin sulkeutua jo vuodenvaihteessa, mutta yllättäen päivityskikka pysyikin toiminnassa. Nyt Microsoft on kertonut 16. tammikuuta toiminnan kuitenkin viimein päättyvän. Käytännössä tarjousta on helppo hyödyntää riippumatta siitä, käyttääkö aputoimintoja oikeasti.

”Jos käytät avustavia teknologioita, voit päivittää Windows 10:n ilmaiseksi, samalla kun Microsoft jatkaa panostuksiaan Windows 10 -kokemuksen kehittämiseksi ihmisille, jotka käyttävät näitä teknologioita. Ole hyvä ja tartu tarjoukseen ennen kuin se päättyy 16. tammikuuta”, Microsoft on nyt viestittänyt.

Päivitystarjous on mahdollista käydä lataamassa Microsoftin sivuilta.

Ilman maksutonta päivitystarjousta Windows 10 Homen hinta Suomessa on 135 euroa ja Windows 10 Pron 279 euroa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Petelius

    Tyhmää kaikesta pitää maksaa? En tilaa HBO:ta enkä Netflixiä, koska ne ovat ihan tarpeettomia ainakin meidän perheelle. :(

  2. jojo

    Syksyllä (muutama kuukaisi sitten) päivitin Windows 7:stä kymppiin eikä siinä tarvittu tätä eikä mitään muutakaan porsaanreikää. Ihan normaalisti päivittyi vaikka se ilmainen päivitystarjous oli loppunut jo yli vuosi sitten.

  3. Pete

    Ja mulla on muistitikku ja Windows 10 Pro lisenssi, siltä varalta että jos sitä tarvitsee. Eihän kukaan pysty estämään Windows 10:n asennusta muistitikulta?

Tuoreimmat jutut