Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Xiaomin uusi Redmi 5 nyt halvalla – laadukas alumiinirakenteinen älypuhelin 18:9-kuvasuhteen näytöllä

Edessä 18:9-kuvasuhteen näyttö, takana sormenjälkilukija.

Edessä 18:9-kuvasuhteen näyttö, takana sormenjälkilukija.

18:9-kuvasuhteeseen kasvaneet näytöt ovat yksi viime aikojen kuumimpia trendejä älypuhelimissa. Xiaomin tuoreet Redmi 5 ja Redmi 5 Plus tuovat uuden laajemman kuvasuhteen edulliseen hintaluokkaan.

Redmi 5:n saa jo nyt tilattua edullisesti vain 158,68 euron hintaan kansainvälisestä GearBest.com-verkkokaupasta. Myös Redmi 5 Plussan toimitukset ovat alkamassa pian. Sen osalta voi tilata jo saapumisilmoituksen.

Redmi 5:ssä näytön koko on 5,7 tuumaa ja tarkkuus 1440×720 pikseliä. Puhelin on varustettu Qualcommin Snapdragon 450 -järjestelmäpiirillä sekä 3 300 milliampeeritunnin akulla. Redmi 5 Plussassa puolestaan on suurempi 5,99 tuuman näyttö 2160×1080 pikselillä. Järjestelmäpiirinä on Snapdragon 625 ja akun kapasiteetti 4 000 milliampeerituntia. Molemmissa malleissa akunkesto riittää Xiaomin mukaan kahden päivän aktiiviseen käyttöön.

Xiaomi Redmi 5.

Xiaomi Redmi 5.

Sekä Redmi 5 että Redmi 5 Plus rakentuvat alumiinirungolle ja sisältävät sormenjälkilukijan takana. Etukameran tarkkuus on kaksikossa 5 megapikseliä. Etupuolen kuvausvalo mahdollistaa laadukkaat selfiet myös heikommassa valossa. Takakameran tarkkuus on 12 megapikseliä ja pikselikoko suuret 1,25 mikronia mahdollistaen hyvän kuvanlaadun myös heikossa valossa.

RAM- ja tallennusmuistia Redmi 5 tarjoaa 3 ja 32 gigatavua, Redmi 5 Plus 4 ja 64 gigatavua.

Osta Xiaomi Redmi 5 nyt GearBest.comista vain 158,68 euroa!

Kiinnostaako Redmi 5 Plus? Tilaa jo ilmoitus puhelimen myyntiintulosta

Xiaomi Redmi 5 Plus.

Xiaomi Redmi 5 Plus

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Tuoreimmat jutut