Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ilmainen päivitys Windows 10:een ei onnistu enää pian – ei edes tällä kikalla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Windows 10.

Microsoft päätti ilmaisten Windows 10 -päivitysten jakelun viime vuoden heinäkuussa, mutta aina tähän päivään saakka päivittäminen on onnistunut helposti kiertoteitse. Lataamalla Microsoftin omilta sivuilta tiedoston, joka on tarkoitettu erilaisia aputoimintoja hyödyntäville käyttäjille, on myös Windows 10:n voinut ladata ilmaiseksi.

Kyse on Microsoftin omasta tarjouksesta, jossa aputoimintoja tarvitseville käyttäjille Windows 10 on tarjottu ilmaiseksi. Käytännössä tarjousta on ollut kuitenkin helppo hyödyntää riippumatta siitä, käyttääkö aputoimintoja oikeasti.

Nyt Microsoft on ilmoittanut aputoimintoja käyttäville suunnatun erityistarjouksen päättyvän vuoden loppuun mennessä, jonka jälkeen laillisia keinoja Windows 10:n ilmaiseen lataamiseen ei ole. Tiedotteessaan Microsoft toteaa seuraavasti:

”Jos käytät avustavia teknologioita, voit päivittää Windows 10:n ilmaiseksi, samalla kun Microsoft jatkaa panostuksiaan Windows 10 -kokemuksen kehittämiseksi ihmisille, jotka käyttävät näitä teknologioita. Ole hyvä ja tartu tarjoukseen ennen kuin se päättyy 31. joulukuuta 2017.”

Ilman ilmaista päivitystarjousta Windows 10 Homen hinta Suomessa on 135 euroa ja Windows 10 Pron 279 euroa. Päivitystarjous on mahdollista käydä lataamassa Microsoftin sivuilta.

Windows 10 -päivitys on vielä tällä kikalla saatavissa ilmaiseksi.

Windows 10 -päivitys on vielä tällä hetkellä saatavissa ilmaiseksi aputoimintoja tarvitseville käyttäjille.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Free lunch

  Voihan tuon Windows kympin ladata Microsoftin sivuilta, asentaa ja vaan käyttää sitä.

 2. taistelu jaska

  Tällä vaan yritetään et kaikki latais ton vakoilu windowssin. Vähä samaa kun mainokset missä mainostetaan että tarjous voimassa vain hetken,viimeinen kpl. pidä kiirettä..

  • Naiiviuttako

   Ja miten ihmeessä kuvittelet vanhojen versioden vakoilevan yhtään sen vähempää niihin julkaistujen päivityksien jälkeen?

 3. Hendriks

  Kaikki pitäisi aina ilmaiseksi saada, 🙄.

  • Hendriks

   Kaikkeen minunkin pitää aina vastata, 🙄.

   • Hendriks

    Kyllä kokska olen asiantuntia, nimimerkin varastaja!.

Tuoreimmat jutut