Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ilmainen päivitys Windows 10:een onnistuu yhä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Windows 10 logo

Uutisoimme viime viikolla Microsoftin suunnitelmista sulkea viimeinenkin reitti Windows 10:n ilmaiseen päivitykseen. Nyt MSNPowerUser kuitenkin kertoo, että viimeisin Windows on yhä mahdollista saada käyttöön täysin ilmaiseksi.

Ilmainen Windows 10:n jakelu päättyi jo 2016 heinäkuussa, mutta siitä lähtien päivittäminen on onnistunut kiertoteitse lataamalla Microsoftin omilta sivuilta tiedoston, joka on tarkoitettu erilaisia aputoimintoja hyödyntäville käyttäjille. Microsoft kuitenkin tiedotti, että tämäkin tarjous päättyy 31. joulukuuta 2017.

Kyse on Microsoftin kampanjasta, jossa aputoimintoja tarvitseville käyttäjille Windows 10 on tarjottu ilmaiseksi. Käytännössä tarjousta on ollut, ja on edelleen, helppo hyödyntää riippumatta siitä, käyttääkö aputoimintoja oikeasti.

Microsoft ei ole julkaissut aiheesta uutta tietoa, ja sen sivuilta löytyy yhä tiedote, jolla ilmoitetaan myös aputoimintoja käyttävien ilmaispäivityksen päättymisestä vuoden 2017 loppuun mennessä. Päivitys kuitenkin onnistuu ilmaiseksi edelleen Microsoftin sivujen kautta.

Ilman maksutonta päivitystarjousta Windows 10 Homen hinta Suomessa on 135 euroa ja Windows 10 Pron 279 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut