Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoftin Intian johtaja kommentoi yhtiön paluuta puhelinmarkkinoille: ”viimeistä sanaa ei ole sanottu”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoftin logo

Microsoftin paluuta puhelinmarkkinoille on veikkailtu moneen otteeseen. Uusien Lumia-puhelinten sijasta Microsoftin odotetaan esittelevän täydellä Windows 10:llä varustetun Surface-puhelimen, josta on liikkunut huhuja jo vuosien ajan. Tuoreimmat huhut ovat vihjanneet yhtiön kehittävän taittuvaa puhelinta, joka avautuessaan tarjoaisi selvästi keskimääräistä älypuhelinta suuremman näytön.

Digit.in-sivuston tuoreessa haastattelussa Microsoftin Intian johtajalta, Anant Mahewarilta, kysyttiin yhtiön mahdollisesta paluusta älypuhelinmarkkinoille. Mahawarin mukaan ”nykymaailmassa, ei pitäisi koskaan puhua viimeisistä sanoista”, mutta totesi yhtiön olevan tällä hetkellä tyytyväinen Surface Hubin, Surface Studion, Surface Bookin ja Surface Pron tarjoamaan mallistoon.

Haastattelun myöhemmässä osassa Mahewari totesi, että käyttöjärjestelmä itsessään on menettänyt merkitystä ohjelmistojen käytössä. Kommentti tukee entisestään oletusta, ettei Microsoft ole kehittämässä omaa mobiilikäyttöjärjestelmää, vaan mahdollinen Surface-puhelin käyttäisi nykyistä Windows 10:tä. Vapaasti käännettynä Mahewari totesi:

”Työskennellessäni päivittäin Office 365:llä, työskentelen saumattomasti Micorosftin Surface-laitteiden ja iOS-laitteiden kanssa, minkä lisäksi saumattomuus pätee myös Android-laitteisiin. Mielestäni maailma on tänään hyvin erilainen paikka, missä käyttöjärjestelmä ei välttämättä ole pääasia.”

Aivan lähiaikoina Surface-puhelinta ei kannata odottaa, sillä aiemmin puhelimen on arveltu saapuvan kauppoihin joko myöhään ensi vuonna tai vasta vuonna 2019.

Microsoftin patenttihakemuksen perusteella tehty mallinnus mahdollisesta Surface-puhelimesta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Jos välttämättä haluaa polttaa rahaa!.

  • omppulelut

   Sitä voit kuule tehdä omppulelujen kanssa,! 🙄.!

   • Henrik2

    Microsoft on jo niin monta kertaa epäonnistunut mobiili-käyttöjärjestelmän kehityksessä,ettei paluuta kannata enää tehdä!!. Yrityskäyttöön tarkoitetulla käyttöjärjestelmällä olisi taas omat markkinat ja käyttöä joten… 👍🏼. Mutta ei Microsoft nimellä.

Tuoreimmat jutut