Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC:lta tulee ensi vuonna vähemmän puhelinmalleja – tulossa edullisempi versio U11+:sta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kuvassa HTC U11+.

Kuvassa HTC U11+.

HTC aikoo keskittyä ensi vuonna aiempaa pienempään määrään uusia älypuhelinmalleja, kertoo DigiTimes.

Uutuuksia on kuitenkin luvassa heti alkuvuodesta, kun loppuvuoden aikana esitellystä tuoreimmasta HTC:n huippupuhelimesta U11+:sta on luvassa edullisempi keskihintaluokan versio. Tämän mallin julkaisun pitäisi tapahtua jo tammikuussa.

U11+ on varustettu 18:9-kuvasuhteen näytöllä, jollainen on tulossa myös edullisempaan versioon. Aiemmat huhut ovat paljastaneet uutuuden mallinimeksi HTC U11 EYEs, ja kertoneet puhelimessa voivan olla kaksi 5 megapikselin etukameraa. Muita ominaisuuksia olisivat versiosta riippuen joko Snapdragon 652 tai Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri Qualcommilta, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua tallennusmuistia.

Aiemmin HTC esitteli U11-mallistoonsa jo yhden edullisemman vaihtoehdon, HTC U11 Lifen.

Muissa Ocean-koodinimellisissä U11-sarjan puhelimissa on nähty samaa tyyliä edustava design sekä Edge Sense -ominaisuus, jonka ansiosta puhelimet tunnistavat kyljistä puristamisen. Puristamalla voidaan suorittaa useita erilaisia toimintoja. Todennäköisesti tuleva uutuus tulee jatkamaan näiltä osin samoilla linjoilla.

Luonnollisesti HTC:n suunnitelmiin lukeutuu myös uusi huippupuhelin. Mahdollisesti HTC U12:ksi niemttävään uutuuteen odotetaan DigiTimesin mukaan 4K-tarkkuuden näyttöä, Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiriä sekä taakse kaksoiskameraa.

HTC:n liiketoiminta ollut pitkään tappiollista. Tänä vuonna HTC kertoi merkittävästä järjestelystä Googlen kanssa. Google ostaa osan HTC:n suunnittelijoista omille palkkalistoilleen yhdessä HTC:n patenttien lisensoinnin kanssa 1,1 miljardin kauppahinnalla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Piti keskittyä kalliimpiin puhelimiin kaupan jälkeen, 🤔.?

    • Hendriks

      ehdota pitkän loman jatkoa, 🤔.?

Tuoreimmat jutut