Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Patenttien perusteella luotiin tyylikkäät kuvat: tuleeko Microsoftin huhutusta kaksinäyttöisestä Surface-mobiililaitteesta tällainen?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Microsoftilta odotetaan kuumeisesti uudenlaista Surface-mobiililaitetta – ei välttämättä Surface-puhelinta, mutta jotakin pienempää ja mobiilimpaa.

Viime aikoina esiin nousseet kuvat Microsoftin patenteista ovat paljastaneet, miten kaksi näyttöä sisältävä laite yhdistetään pienillä saranoilla. Saranat tarjoavat laitteelle lukuisia uniikkeja asentoja, kuten tablettina käyttämisen, teltta-asennon ja kannettavatilan. Kahta näyttöä voidaan käyttää sekä yhtenä isona näyttönä että erillisiin tarkoituksiin, riippuen laitteen asennosta.

Nyt suunnittelija David Breyer on julkaissut Twitterissä joukon tyylikkäitä kuvia, jotka on luotu patenttipiirrosten perusteella. Kuvat kertovat millainen uudesta kaksinäyttöisestä Surface-laitteesta voi lopulta tulla. Kuvissa nähdään laite, jossa näyttö kaartuu sisäreunoille. Tämä mahdollistaa tablettitilassa kahden näytön yhdistymisen lähes saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Aiemmin lokakuussa Microsoftin sisältä paljastui tieto, että yritys testaa prototyyppiä taitettavasta laitteesta, jossa fokus on kynän ja ”digitaalisen musteen” hyödyntämisessä. Ideana laite olisi ikään kuin moderni digitaalinen muistikirja. Huhujen mukaan laite käyttäisi uutta versiota Windows 10:stä. Puhelintoiminnot eivät olisi laitteessa keskiössä, mutta nekin se voisi sisältää.

Microsoftin on odotettu esittelevän kehityksessä olevan uutuuslaitteensa ensi vuoden aikana.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Pekka

    Ovela renderöinti.
    Saa nähdä onko lähelläkään tulevia malleja.

Tuoreimmat jutut