Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin tuleva huippupuhelin kopioitiin jo – tällainen on Vkworld S9

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsungin ensi vuoden huippupuhelimesta, Samsung Galaxy S9:stä, tiedetään vuotaneen muotokielen lisäksi jo yksityiskohta jos toinenkin. Tämä on huomattu myös Kiinassa, jossa perin tutun oloinen Vkworld S9 on nähnyt päivänvalon. Galaxy-kloonista uutisoi Phone Arena.

Vkworld S9 näyttää erehdyttävän tutulta, ja yhdennäköisyys etenkin Samsung Galaxy S9+:sta vuotaneiden mallinnosten kanssa on ilmeinen. Laite sisältää 5,99-tuumaisen 2K-näytön 18:9-kuvasuhteella sekä tietenkin ohuen ohuilla näytönreunuksilla. Tehoista vastaa kymmenytiminen MediaTek Helio X30 -järjestelmäpiiri 6 gigatavun työmuistilla. Sisäistä tallennustilaa Vkworld S9 tarjoaa 128 gigatavua.

Takapuolelta Vkworld S9 näyttää Galaxy S9+:lta vertikaalisesti pystyyn asetettuine kaksoiskameroineen, LED-salamoineen ja sormenjälkilukijoineen. Tietenkin tuntuvasti Samsungin tulevia huippupuhelimia halvempi Vkworld S9 sisältää myös huomattavasti suuremman, 5000 milliampeeritunnin akun.

Galaxy S9 -klooni Vkworld S9 julkaistaan Kiinassa kevään aikana ja hintaa sille kertyy noin 260 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Vähemmän yllättäen kiinalaiset asialla, 🙄.

  • Hendriks

   …ja vähemmän yllättäen minä SUURI Hendriks asialla, 🙄.

   • Hendriks

    Taitaa olla myös vietnamilaiset myös asialla.!.

Tuoreimmat jutut