Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sininen siili palaa mobiilipelimarkkinoille – Sonic Runners Adventure noudattaa tuttua kaavaa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Sonic-siilin tähdittämät vauhdikkaat tasohyppelyt ovat pitkästä aikaa nosteessa, vaikkakin entisaikain loisto on yhä muisto vain. Sonic on kuitenkin sankari Gameloftin julkaisemassa, hyvin tutulta vaikuttavassa auto-runner-tyylisessä Sonic Runners Adventure -mobiilipelissä, josta kertoo muun muassa Android Authority.

Sonic Runner Adventuressa ohjataan tietenkin tuttua sinistä siiliä, joka ravaa automaattisesti läpi neljän värikkään Sonic-maailman. Pelaajan tehtävänä on hypellä ja ohjailla kulkua poikki tasojen, joista jokaisesta löytyy vähintään kaksi erilaista reittiä. Sonicin lisäksi Gameloft tarjoaa pelattavaksi kahdeksan muutakin hahmoa, jotka kaikki käyttäytyvät pelattaessa hieman eri lailla. Tavoitteena on avata kaikki yhdeksän hahmoa, sillä osa tasoista vaatii tietynlaisia erityisominaisuuksia. Lisäsisältöä pyritään tuomaan vaihtelevilla tavoitteilla, joita peli tarjoilee silloin tällöin.

Tutulta peli vaikuttaa siksi, että se pohjautuu hyvin pitkälti SEGA:n aiemmin julkaisemaan Sonic Runners -peliin, joka oli ladattavissa vuoden päivät ennen kuin se poistettiin Google Play -kaupasta ja App Storesta kesällä 2016.

Esikuvansa kaltainen, mutta paranneltu, Sonic Runners Adventure on nyt saatavilla sekä Googlen Play-kaupasta että Applen App Storesta. Koko tasojuoksun saa kerralla omakseen 2,99 eurolla, joten pelin sisäisistä ostoista ei tarvitse kantaa huolta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut