Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy S9:n ja Galaxy S9+:n design paljastui kuvissa ja videolla – Samsung näyttää peruneen kunnianhimoisemmat suunnitelmat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy S9 -paljastuksen jatkoksi OnLeaks on paljastanut myös suuremman Samsung Galaxy S9+:n designin yhdessä mysmartprice-sivuston kanssa.

Materiaalit perustuvat vuotaneisiin mallitiedostoihin, joiden perusteella OnLeaks on tuottanut tietokonemuokatut kuvat ja videot, jotka esittelevät Galaxy S9:n sekä Galaxy S9+:n muotoja.

Galaxy S9+ ja Galaxy S9 jakavat käytännössä saman designin, mutta ainoastaan suuremmasta Galaxy S9+:sta löytyy takaa kaksoiskamera.

Mielenkiintoisesti Samsung näyttää lopulta hylänneen kunnianhimoisemmat, ja mahdollisesti aiemmin huhutut, suunnitelmansa näytönreunusten merkittävämmästä kaventamisesta. Nyt vuotaneiden OnLeaksin materiaalien perusteella Galaxy S9 -puhelinten designissa ei ole suurta eroa Galaxy S8 -puhelimista.

Tunnettu Samsung-vuotaja nimimerkillä Ice universe on myös kommentoinut Twitterissä pettyneensä, ettei rohkeampi design läpäissyt testivaihetta ja se tapettiin, ja markkinoille on tulossa lähes samannäköinen puhelin Galaxy S8:n kanssa.

Samsungin odotetaan mahdollisesti esittelevän ensi kerran Galaxy S9 -puhelimia jo tammikuun CES-messuilla, mutta laajemman julkistuksen odotetaan tapahtuvan vasta helmi-maaliskuussa.

Nyt nähdyn paljastuksen perusteella ainakin pienemmässä Galaxy S9:ssä näytön alareunus on kaventumassa vain 0,1 millimetrillä Galaxy S8:sta, ja kokonaisuutena puhelimen design on hyvin lähellä Galaxy S8:aa. Galaxy S9:n mitoiksi kerrotaan 147,6 x 68,7 x 8,4 millimetriä, kun Galaxy S8 on kooltaan 148,9 x 68,1 x 8 millimetriä. Galaxy S9+:n mitat ovat 157,7 x 73,8 x 8,5 millimetriä, kun Galaxy S8+ on kooltaan 159,5 x 73,4 x 8,1 millimetriä.

Puhelimissa näyttäisi edelleen olevan painike Bixby-virtuaaliavustajalle kuin myös 3,5 millimetrin perinteinen kuulokeliitäntä.

Aiemmat huhut ovat kertoneet näyttöjen koon säilyvän Galaxy S9:ssä ja Galaxy S9+:ssa ennallaan 5,8 ja 6,2 tuumassa.

Alla Galaxy S9+:n design videolla:

Takana Galaxy S9 -puhelimissa sormenjälkilukija on siirtymässä kameran alapuolelle. Kuvausvalo ja sykemittarin anturi sijaitsevat kamerasta oikealla. Galaxy S9:ään on tulossa vain yksi takakamera, mutta Galaxy S9+ on saamassa nykyisen Galaxy Note8:n tavoin taakse kaksoiskameran.

Euroopassa Galaxy S9 -puhelimet ovat saamassa sisälleen Samsungin uuden Exynos 9810 -järjestelmäpiirin. Toinen luotettava vuotaja Evan Blass on aiemmin kertonut Galaxy S9:n tulevan 4 gigatavun ja Galaxy S9+:n 6 gigatavun RAM-muistilla. Tallennusmuistia puhelimet saattavat saada huippuversiona kenties jopa 512 gigatavua, sillä Samsung on aloittanut sen mahdollistavien muistipiirien tuotannon. Uudistuksiin odotetaan lukeutuvan myös paremmin toimivan iiristunnistuksen.

Alla Galaxy S9:n design kuvissa ja videolla:

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Alan tilanne nykyisin, 😕.

  • Hendriks

   Hendicks

  • Ink-stressaaja

   Tarvitseeko sen designin kaiken aikaa elääkään. Ihmiset tuntuvat pärjäävän vaikkapa melko maltillista tahtia muuttuvien tuolien tai ruokailuvälineiden kanssa ilman että asiantila sen kummemmin häiritsee.

   • Hendriks

    Ei, mutta innovaatioiden puute!.

 2. Mies

  Tuosta ei reunojen tarvitse enää pienentyä.

Tuoreimmat jutut