Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 6:sta ensimmäisiä ristiriitaisia huhuja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nykyisessä OnePlus 5T:ssä sormenjälkilukija on takana.

Nykyisessä OnePlus 5T:ssä sormenjälkilukija on takana.

OnePlussan vuoteen 2017 kuuluivat OnePlus 5 ja OnePlus 5T -puhelinmallit. Seuraavaksi katseet kääntyvät jo ensi vuonna luvassa olevaan OnePlus 6:een, josta on kuultu jo huhuja.

Toistaiseksi esiin nousseet raportit ovat nimenomaan huhuja, ja jännällä tavalla mahdollisesti ristiriidassa keskenään.

Android Marvel -sivusto väittää kuulleensa luotettavalta lähteeltään OnePlus 6:n tulevan sisältämään edistyneen kasvojentunnistuksen iPhone X:n tapaisella infrapunajärjestelmällä, joka kykenee 3D-tunnistukseen. OnePlus 5T:n kanssahan OnePlus esitteli etukameraa hyödyntävän kasvojentunnistuksen, joka on erittäin nopea muttei kovin turvallinen.

GizmoChina-sivusto puolestaan kertoo oman, myöskin aiempien paljastusten perusteella luotettavaksi väitetyn lähteensä kertoneen OnePlus 6:n tulevan näytöltä löytyvällä sormenjälkilukijalla.

Lisäksi GizmoChinan lähteen mukaan OnePlus 6 olisi tulossa jo maaliskuussa – julkistus tapahtuisi puolivälin paikkeilla ja myyntiin puhelin ehtisi ennen kuun loppua. OnePlus 6 olisi varustettu myös Qualcommin uudella Snapdragon 845 -järjestelmäpiirillä.

Jos toistaiseksi kuulluista huhuista pitäisi valita uskottavampi, olisi se GizmoChinan raportti.

OnePlussan kanssa saman omistajatahon BBK Electronicsin jakavan Vivon nimittäin odotetaan esittelevän ensimmäisen myyntiin tulevan älypuhelinmallin näyttöön integroidulla sormenjälkilukijalla jo tammikuun CES-messuilla. Oppon, Vivon ja OnePlussan välillä on aiemminkin nähty samansuuntaisia teknologiaratkaisuja, joten OnePlus 6:n tulo sormenjälkilukijalla näytössä ei tältä kantilta olisi enää kevään aikana kovin suuri yllätys.

OnePlus 6:n tulo Snapdragon 845:llä on myös käytännössä jo selvää, sillä kolmatta puhelinta Snapdragon 835:llä OnePlussalta tuskin tullaan enää näkemään.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Ismo

  Minä kuulin luotettavasta lähteestä, että puhelin tulee sisältämään mahdollisesti parikin näyttöä. Tai ainakin yhden. Lisäksi puhelimessa on äänipiiri! Lisäksi siinä on ainakin kolme, ellei jopa enemmän kameroita. Kuulin myös, että kun tarpeeksi arvailee, niin joku osuu oikeaan. Sitähän te ja muut teknologiasaitit teette elääksenne.

 2. Kairaaja

  Täältä luotettavaa lähdettä.Oneplus 6T niin kuin turbo .Kuulemma taittuvalla näytällä ja suorittimena toimisi intelin 8700k joka on tehdaskellotettu 5.2ghz. Jäähynä tietenki toimisi vesi…

 3. YksVaan

  Gizmon huhu olisi parempi, sillä sormenjälkilukija ei ole käytännöllinen takana.
  Kuulostaisi myös hyvältä, jos olisi muistia vähintään 6/128 ja yli 2X optinen zoom 🙂

 4. Tomm

  Jep, saisivat sen sormenjälkilukijan laittaa näytön alle.

  Ja saisivat asentaa stereo äänet!

Tuoreimmat jutut