Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Qualcomm julkisti Snapdragon 845:n – löytyy ensi vuonna monien Android-huippupuhelinten sisältä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Snapdragon 845 on Qualcommin seuraava huippuluokan lippulaivajärjestelmäpiiri.

Snapdragon 845 on Qualcommin seuraava huippuluokan lippulaivajärjestelmäpiiri.

Qualcomm on julkistanut sen seuraavan huippuluokan lippulaivajärjestelmäpiirin Snapdragon 845:n, joka tulee löytymään ensi vuoden aikana monista uusista Android-huippupuhelimista.

Snapdragon 845:n teknisten yksityiskohtien tarkka paljastus on kuitenkin ohjelmassa vasta huomenna keskiviikkona 6. joulukuuta.

Snapdragon 835:n tavoin myös Snapdragon 845:n valmistaa Samsung 10 nanometrin tuotantoprosessilla, kuitenkin sen seuraavan sukupolven versiolla. Lisäksi järjestelmäpiiri tulee olemaan varustettu yli gigabitin 4G LTE -nopeuksiin pystyvällä X20-modeemilla. Snapdragon 845:n odotetaan tarjoavan edistysaskeleita muun muassa tekoälyn, kuvankäsittelyn sekä virrankulutuksen osa-alueilla.

Snapdragon 845:ää odotetaan myös Samsungin tuleviin Galaxy S9 -huippupuhelimiin valituilla markkinoilla. Euroopan markkinoille Samsungin huippupuhelimet tulevat kuitenkin perinteisesti sen omilla Exynos-piireillä.

Lisäksi Qualcommin tilaisuudessa tänään Havaijilla vieraili myös Xiaomin perustaja ja toimitusjohtaja Lei Jun, joka kertoi Snapdragon 845:n löytyvän myös Xiaomin seuraavasta lippulaivaälypuhelimesta, mitä todennäköisimmin Mi 7:stä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Monopoli on pahasta, 👎. Ei edelleenkään pärjää A10:lle!.

  • Loogikko

   Eihän sun kommentissa oo mitään logiikkaa.

   • Hendriks

    Loogikko
    ?.

 2. KIME1980

  4x A75 + 4x A53 (miksi ei A55)?

  • Azazel

   Mietin ihan saa