Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia 6:n Oreo-beetatesti pääsi käynnistymään liian aikaisin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia 6.

Nokia 6.

HMD Global aloitti tällä viikolla Android Oreo -käyttöjärjestelmäversion beetatestauksen myös Nokia 6 -älypuhelimelleen.

Tiistaina aloitettu testaus pääsi kuitenkin liikkeelle liiankin varhain, on HMD Globalin tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas myöntänyt Twitterissä.

Sarvikkaan mukaan hän ei tajunnut, ettei Oreo-beetaan vaadittava joulukuun tietoturvapäivitys ollut ehtinyt vielä jakeluun kaikille laitteille.

Lisäksi Intiassa Oreo-beetan jakelussa esiintyi vielä erillinen ongelma.

Nokia 6:n Oreo-beetatestiversio ei lisäksi tule saataville kaikille Nokia 6:n versioille. Sitä eivät saa Kiinassa, Taiwanissa tai Yhdysvalloissa myydyt Nokia 6 -puhelimet.

Nokia 5:n Oreo-beetatesti käynnistyi jo viime viikolla.  Vajaa kuukausi sitten HMD Global julkaisi Oreon jo vakaana julkaisuversiona jo Nokia 8 -huippupuhelimelleen. Myös tätä julkaisua edelsi beetavaihe.

Julkisella beetatestauksella voidaan parantaa ohjelmiston laatua ennen sen jakelua laajemmalle käyttäjäkunnalle. Beetaversioissa voi esiintyä vielä tavallista enemmän ongelmia, joten mukaan testaukseen kannattaa liittyä harkiten. Myös HMD:n Sarvikas on muistuttanut myös nyt nähtyjen jakeluongelmien kuuluvan beetatestin luonteeseen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut