Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sopu syntyi: maksulliset Discovery- ja Eurosport-kanavat pysyvät näkyvissä DNA:n asiakkaille ilman keskeytystä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

DNA logo uusiDNA on kertonut, ettei sen maksu-tv-valikoimaan kuuluvien Discovery- ja Eurosport-kanavien jakelua jouduta keskeyttämään vuoden vaihteessa,

DNA on päässyt sopimukseen tv-yhtiö Discoveryn kanssa kanavien jakelun jatkumisesta.

DNA:n kanavapaketteihin kuuluvien Discovery- ja Eurosport-kanavien jakelu DNA:n asiakkaille oli vaarassa keskeytyä tammikuun alussa. Keskeytysuhka on nyt poistunut, sillä DNA ja Discovery ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen kanavien jakelun jatkumisesta. Toteutuessaan keskeytysuhka olisi vaikuttanut useiden kanavien katseluun antenni- ja kaapeliverkossa sekä IPTV- ja mobiilijakelussa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsimme Discoveryn kanssa sopimukseen jatkosta ja pystymme toimittamaan suositut kanavat asiakkaillemme ilman keskeytystä. Nyt voidaan kääntää katseet vaikkapa tulossa oleviin talviolympialaisiin, jotka näkyvät monipuolisesti DNA:n verkkojen asiakkaille”, sanoo DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen.

Edelleen keskeytysuhka vuodenvaihteessa koskee Telian ja Nelosen maksukanavien yhdistelmää. Telia ja Nelonen neuvottelevat vielä maksullisten sisältöjen jakelua koskevasta uudesta sopimuksesta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Wille

  Tulikohan kalliiksi DNA:lle?
  Discoveryllä ei oikeastaan ollut paljon hävittävää tässä joten se pystyi melkein jopa kiristämään DNA:lta enemmän rahaa. Kun taas DNA:lle olisi ollut paha isku jos kanavat olisi lähteneet.
  Näin ne Amerikkalaiset jätti miljardiyhtiöt pystyy tekemään.

 2. YksVaan

  Eipä ole tullut juuri kateltua.
  Enemmän kiinnostaisi, miksei kaikkia loppujakin ilmaisia kanavia ole jo saatu hd:ksi. Väheneekö tv ruudun katselu niin nopeaa tahtia, ettei sille nähdä tarvetta? Eikö valtaosa nopean teknologian maiden kansalaisista välitä katsooko sd vai hd tasoista lähetystä? Vetääkö joku niin paljon välistä, ettei se vaan kannata pienentää omia voittojaan?

Tuoreimmat jutut