Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Android Oreon beetatestiversio julkaistu Nokia 5:lle – pian myös Nokia 6:lle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HMD Global on julkaissut Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmäversion beetatestiversiona edulliselle, alle 200 euron Nokia 5 -älypuhelimelleen.

HMD Globalin tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas kertoo Twitterissä Oreon testiversion tulevan pian myös Nokia 6:lle.

Mukaan beetaohjelmaan pääsee liittymään Nokia-puhelinten verkkosivuilla.

Kolmisen viikkoa sitten HMD Global julkaisi Oreon jo vakaana julkaisuversiona jo Nokia 8 -huippupuhelimelleen. Myös tätä julkaisua edelsi beetavaihe.

Julkisella beetatestauksella voidaan parantaa ohjelmiston laatua ennen sen jakelua laajemmalle käyttäjäkunnalle. Beetaversioissa voi esiintyä vielä tavallista enemmän ongelmia, joten mukaan testaukseen kannattaa liittyä harkiten.

Koska Nokia-älypuhelimissa on käytännössä puhdas versio Android-käyttöjärjestelmästä, toistavat Nokioiden Oreo-päivityksen uudistukset läheisesti Googlen esittelemiä uutuuksia Oreossa. Lisää niistä voikin näin lukea aiemmasta Android Oreon uudistuksia käsitelleestä jutustamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Johannes

    ”Beetestiversio”, mehiläinenkö?

  2. Tomm

    Sentään ymmärsivät julkaista beta version, eikä liian nopeasti jakoon kaikille (aka OnePlus 5.0 päivitys)

Tuoreimmat jutut