Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Taas yhden Windows-puhelimen joukkorahoitusmyynti päättyi noloon epäonnistumiseen – myyntitavoitteesta kertyi vain 11 prosenttia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Trekstor WinPhone 5.0.

Trekstor WinPhone 5.0.

Uusia Windows-älypuhelimia on useamman kerran yritetty tuoda markkinoille ennakkomyynnillä joukkorahoituspalvelujen kautta. Useimmiten lopputuloksena on ollut epäonnistuminen, kuten nyt viimeisimpänä myös Trekstorin WinPhone 5.0:n kanssa, kertoo All About Windows Phone -sivusto.

Trekstor WinPhone 5.0:n myyntitavoite oli asetettu 500 000 euroon joukkorahoituspalvelu Indiegogossa. Lopulta kauppa kävi määritellyn ajan puitteissa 52 928 eurolla eli tavoitteesta täyttyi vain noin 11 prosenttia. Koska kyse oli kiinteän tavoitteen kampanjasta, ei kampanja sen tavoitteesta jäämisen vuoksi nyt toteudu eikä mukaan lähteneitä veloiteta.

Trekstor WinPhone 5.0 oli myynnissä edullisimmillaan 209 euron hinnalla. Puhelin sisältää 5,0 tuuman näytön 1280×720 pikselillä, 13 ja 5 megapikselin kamerat, Qualcommin Snapdragon 617 -järjestelmäpiirin, 3 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennusmuistia. Akun kapasiteetti on 2 250 milliampeerituntia.

Puhelimen toimitusten kerrottiin kampanjaan osallistuville alkavan maaliskuussa 2018.

Microsoft on kertonut ajaneensa myös Trekstorin WinPhone 5.0:sta löytyvän Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmän kehitystyön alas. Käyttöjärjestelmä saa enää lähinnä yhteensopivuus- ja virhekorjauspäivityksiä, mutta ei uusia ominaisuuksia.

Silti esimerkiksi Wileyfox on vielä tuonut markkinoille uuden Windows-puhelimen, Wileyfox Pron.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ei voi olla yllätys kenellekään, 🙄.

  • Pekka

   ”kenellekään”?
   Aika moni osallistui.
   Valmistaja oli tosissaan.

   Tarkoitit kai, että oli harvoille yllätys.

Tuoreimmat jutut