Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

”Uusi” Windows-puhelin tulossa myyntiin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Wileyfox Pro.

Wileyfox Pro.

Windows-puhelimet eivät ole vielä aivan täysin kuolleita, vaikka Microsoft on käytännössä heittänyt jo pyyhkeen kehään. Myyntiin on nimittäin tulossa ”uusi” Windows 10 -puhelin Wileyfox Pro.

Kovin kummoinen uutuus Wileyfox Pro ei kuitenkaan ole. Itse asiassa kyseessä on uudelleenbrändätty Archos 50 Cesium, varustettuna tosin yhden sijaan kahdella gigatavulla RAM-muistia, kuten myös Windows Central -sivusto huomauttaa. Lisäksi puhelin ominaisuuksiltaan perin vaatimaton: 5 tuuman näyttö 1280×720 pikselillä, 8 megapikselin taka- ja 2 megapikselin etukamera, heikko Qualcommin Snapdragon 210 -järjestelmäpiiri sekä 2 100 milliampeeritunnin akku.

Alun perin Wileyfox Pro esiteltiin jo elo-syyskuun vaihteessa Berliinin IFA-messuilla, mutta nyt puhelin on pääsemässä myyntiin – aluksi ainakin Isossa-Britanniassa, jossa puhelin on tullut nyt ennakkotilattavaksi vajaan 190 punnan eli noin 215 euron hintaan. Toimitusten pitäisi käynnistyä 4. joulukuuta.

Kohderyhmänä myös tällä Windows 10 Mobilella varustetulla puhelimella ovat pääasiassa yritysasiakkaat. Aiemmin Wileyfox on tullut tunnetuksi edullisista Android-älypuhelimista – ja se on myynyt myös CyanogenMod-puhelimia.

Microsoft on kertonut ajaneensa alas uusien ominaisuuksien kehitystyön Windows 10 Mobileen, joka saa enää vain yhteensopivuus-, virhekorjaus- ja tietoturvapäivityksiä. Microsoft itse kehittää jonkinlaista uutta mobiililaitetta, joka perustuu Windows 10 Mobilen sijaan täyden Windows 10:n uudelle versiolle.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Täysin turha julkistus.,

  • Semmosta

   Täysin turha kommentti,.,€

   • Hendriks

    Olet näyttänyt että kommentteni ei muka kelpaa, vaikka olen tämän alan asiantuntija!!!.

    • Zaqu

     Kyllä, turhien kommenttien asiantuntija. Sen on hitaammatkin jo huomanneet.

     • Pekka

      Oikein h-i-t-a-a-s-t-i olen juuri huomannut molemmat seikat…
      :-P

Tuoreimmat jutut