Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Netflix sai tuen HDR-sisällölle Windows 10:llä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Netflix logoNetflix on aloittanut väreiltään rikkaampien HDR-sisältöjen tuen tuomisen Windows 10 -laitteille, jotka on päivitetty tänä syksynä julkaistulla Fall Creators Update -päivityksellä.

HDR-tuki tulee Netflixin verkkosivustolle yhdessä Microsoft Edge -selaimen kanssa sekä Netflixin Windows 10 -sovellukseen. Lisäksi katseluun tarvitaan HDR-sisältöjä toistamaan kykenevä laite, mikä ei ole vielä aivan yleistä. Esimerkiksi Microsoftin uusimmat Surfacet kuitenkin tukevat jo HDR-sisältöjä. Intelin 7. sukupolven Core-suorittimissa on valmius Netflixin käyttämän HDR10-sisältömuodon dekoodaukseen.

Uuden rikkaamman HDR-sisällön katseluun tarvitaan myös Netflixin 4K-sisältöjä tukeva kalliimpi neljän ruudun premium-tilaus, jonka hinta nyt on 13,99 euroa kuukaudessa. Lisäksi vain vaatimaton osa Netflix-sisällöistä on toistaiseksi tarjolla HDR:nä, vain yli 200 tuntia aluksi, mukaan lukien Netflix-sarja Stranger Things.

Netflix on aiemmin tuonut HDR-tuen myös iPhone- ja Android-sovelluksiinsa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Entä jos laittaa vaan TV:stä värejä rikkaammalle? Problem solved.

  2. YksVaan

    Pari viikkoo katellu ja kyl on hienoo…
    Kyl vois jo nuo sd-laatuset lopettaa, on niiiin suttua…

Tuoreimmat jutut