Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Raportti: Samsung Galaxy S9 saamassa ehostetun iirisskannerin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

The Korea Herald on julkaissut raportin, jonka mukaan Samsung on varustamassa tulevan lippulaivamallinsa, Galaxy S9:n, paremmalla iirisskannerilla. Tämä mahdollistaa skannerin käyttämisen myös entistä henkilökohtaisemman tiedon suojaamiseen.

Raportin tietojen mukaan uusi Galaxy S9:n iirisskanneri tukee kolmen megapikselin tarkkuutta edeltäjän kahteen verrattuna, minkä ansiosta se kykenee tunnistamaan käyttäjän entistä tarkemmin. Tunnistuksen luvataan kohenevan myös huonommassa valaistuksessa tai silloin, kun puhelimen omistajalla on päässään silmälasit. Lisäksi skannerin toiminta nopeutuu huomattavasti ensi vuoden alkupuolella julkaistavissa Galaxy S9 -malleissa.

Tähän asti iirisskannereita on pidetty liian virheherkkinä ja epävarmoina, jotta niillä voitaisiin suojata tärkeitä tai erittäin henkilökohtaisia tietoja. Samsungin mukaan tilanne muuttuu ensi vuonna, kun yhtiö tuo markkinoille kehittelemänsä, uutta teknologiaa sisältävän skannerin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Lipstick on a pig -ratkaisu, 😕.

  2. Note

    Epävarmoina tunnettuja? Höpöhöpö, turvallisempana tunnettu kuin esim. Face id…

Tuoreimmat jutut