Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Korealaislähteet: Samsung Galaxy S9:n täysi julkistus tapahtuu vasta helmi-maaliskuussa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nykyisessä Samsung Galaxy S8:ssa on vielä huomattavat reunukset näytön ylä- ja alapuolella.

Nykyisessä Samsung Galaxy S8:ssa on vielä huomattavat reunukset näytön ylä- ja alapuolella.

Samsung esittelee todennäköisesti uudet Galaxy S9 -huippupuhelimensa Mobile World Congressin yhteydessä helmikuussa tai omassa tilaisuudessaan maaliskuussa, kertovat lähteet The Korea Heraldille.

Mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass kertoi aiemmin, että Samsung vilauttaisi Galaxy S9 -puhelimia ensimmäisen kerran jo vuodenvaihteen jälkeen CES-messujen yhteydessä. Korea Heraldin Samsung-lähteen mukaan ”se on epätodennäköistä”. Mahdollista on, että molemmat ovat oikeassa. Samsung voi vihjaista tulevista uutuuksistaan jo CESissä sekä tietenkin esitellä niitä jo suljettujen ovien takana. Myös Blass kertoi aiemmin täyden julkistuksen olevan ohjelmassa vasta myöhemmin.

Aiemmin SamMobile-sivuston lähteen mukaan uusissa Galaxy S9 -puhelimissa näytön suhde runkoon nousisi kuitenkin jopa noin 90 prosenttiin, joka on noin kuusi prosenttiyksikköä enemmän kuin Galaxy S8+:ssa. Lähde on kertonut, että näytön alareunusta Galaxy S9:ssä ei olisi enää juuri lainkaan, ja myös yläreunus olisi Galaxy S8 -puhelimissa nähtyä pienempi.

Kunnollisia vuotokuvia Galaxy S9 -puhelimista ei ole vielä nähty.

Takana Galaxy S9 -puhelinten odotetaan joka tapauksessa uudistuvan niin, että komponentit on sijoitettu Galaxy S8 -puhelinten horisontaalisen järjestyksen sijaan vertikaalisesti – kamera ylimmäksi ja sormenjälkilukija alimmaksi.

Blass paljasti hiljattain, että tulevista puhelimista vain Galaxy S9+ on saamassa kaksoiskameran. Lisäksi toinen tekninen ero sen ja pienemmän Galaxy S9:n välillä on RAM-muistin määrässä, jota Galaxy S9+:ssa olisi 6 gigatavua ja Galaxy S9:ssä 4 gigatavua. Uutta molemmissa puhelimissa ovat myös AKG-stereokaiuttimet.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Kuten kerroin!.

    • Hendriks

      Minulla on sisäpiirin suora linja Samsungille.

Tuoreimmat jutut