Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Amazon avasi musiikkipalvelunsa Suomessa ja aloittaa Echo-älykaiutinten toimitukset

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Verkkokauppajätti Amazon.com avaa Amazon Music Unlimited -musiikkitilauspalvelunsa myös Suomessa ja avaa samalla Echo-älykaiutinten toimitukset uusiin maihin.

Musiikkipalvelu laajenee yhteensä 28 uuteen maahan Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa, Suomi mukaan lukien. Amazon Music Unlimited on vaihtoehto esimerkiksi Spotifylle. Palvelu sisältää yli 40 miljoonaa musiikkikappaletta.

Amazon Music Unlimited on käytettävissä iOS-, Android-, Mac- ja PC-sovelluksina sekä verkkoselaimella. Palvelun perushinta Suomessa on 9,99 euroa kuukaudessa. Lisäksi tarjolla on kuuden henkilön perhetilaus 14,99 euron hintaan kuukaudessa sekä Echo-tilaus, jolla Amazonin musiikkipalvelun saa käyttöön yhdessä Echo-laitteessa vain 3,99 eurolla kuukaudessa.

Samalla musiikkipalvelunsa laajentamisen kanssa Amazon avaa Alexa-virtuaaliavustajan sisältävät Echo-kaiuttimensa toimitukset näihin maihin. Echo-tilauksia Amazonista toimitetaan jatkossa siis myös Suomeen.

Amazonilla on laaja älykaiutinvalikoima, joka käsittää 100 euron Echo- ja 150 euron Echo Plus -peruskaiutinten lisäksi edullisemman ja pienemmän 35 euron Echo Dotin sekä 220 euron, 7 tuuman näytöllä varustetun Echo Show’n.

Echon sisältämä Alexa-virtuaaliavustaja musiikin toiston ohjaamisen ohella vastata monenlaisiin kysymyksiin, minkä lisäksi se integroituu jo lukemattomiin palveluihin, joille sovelluskehittäjät ovat tuoneet tuen. Yksi suosittu käyttökohde Echolle ja Alexalle on toimia älykodin ohjaimena – kiitos integraation muun muassa Philips Hue -älylamppujen sekä muiden älylaitteiden kanssa

Amazonin Echo-mallisto.

Amazonin Echo-mallisto.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. tieto kone guru

  Uutisesta ei käy ilmi tukeeko Alexa/Echo nykyään myös suomea.

  • Markus Lehtiniitty

   Taitaa tukea vasta englantia, saksaa ja japania. Ihan heti ei siis kannata suomea odottaa.

 2. Hendriks

  En usko menestykseen Suomessa!.

 3. Karmabook

  Amazon.de myy Amazon Echo Dot -laitetta hintaan 34,99 euroa, mutta kyseistä tuotetta myydään vain Saksaan ja Australiaan*. Linkistä pääsee ”kansainväliseen” versioon, jota myös Suomeen saa, hintaa onkin sitten 59,99 euroa. Eli vähän liian kallis tuolliseksi leikkikaluksi. Ennemmin asentaisin vastaavan Raspberry Pi -koneeseen ja leikkisin muutaman minuutin sillä ja poistaisin.

  *Itävaltaan

Tuoreimmat jutut