Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhu: Nokia 9 ja myös uusi Nokia 8 tulossa 19. tammikuuta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia 9:n design OnLeaksin ja CompareRajan julkaisemassa kuvassa.

Nokia 9:n design OnLeaksin ja CompareRajan julkaisemassa kuvassa.

HMD Globalilta on jo jonkin aikaa odotettu lähiaikoina uuden Nokia 9 -huippupuhelimen julkistusta. Nokia 9:n design on paljastunut jo vuotaneissa materiaaleissa, ja onpa puhelimelle nähty myynnissä jo suojakuoriakin.

Päivitys kello 15.05: Luotettavana lähteenä pidetty nokibar on tyrmännyt huhun. ///

Nyt kiinalaislähteet kertovat, että sekä Nokia 9:n että uuden 2018-vuosimallin Nokia 8:n julkistus voisi tapahtua 19. tammikuuta. Tietojen luotettavuus on toki kyseenalainen. Mikäli tiedot pitävät paikkansa, ehtisivät puhelimet vielä mukaan Kiinassa joulua lahjasesonkina vastaavaan kiinalaiseen uuteenvuoteen.

Puhelinten julkistus voisi tapahtua ensin Kiinassa ja vasta myöhemmin laajemmin. HMD Global on aiemmin esitellyt ensimmäisen älypuhelimensa Nokia 6:n aluksi Kiinan markkinoille kuin myös nyt syksyllä keskihintaluokan Nokia 7:n, joka ei vielä tullut myyntiin laajasti muilla markkinoilla.

Nokia 9:een on huhuttu uusina ominaisuuksina uusissa Nokia-älypuhelimissa sivuille kaartuvaa näyttöä, langatonta latausta sekä luokiteltua pölyn- ja vedenkestävyyttä. Myös uudessa Nokia 8:ssa voisi kiinalaistietojen mukaan olla 18:9-kuvasuhteen näyttö, mutta ilmeisesti ilman kaartumaa laitteen kyljille. Molemmissa uutuuksissa olisi edelleen Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri ja kaksoiskamera takana.

Puhelimissa ei myöskään tule olemaan enää perinteisiä kuulokeliittimiä.

Nokia 9:n osalta Kiinassa huhutaan jo hinnoistakin, jotka olisivat 3 699 juania eli reilut 470 euroa 6+64 gigatavun muisteilla ja 4 199 juania eli noin 535 euroa 8+128 gigatavun muisteilla.

Nykyisin myynnissä oleva Nokia 8 kiillotettuna sinisenä värinä.

Nykyisin myynnissä oleva Nokia 8 kiillotettuna sinisenä värinä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Olisi todella alhaista julkaista uusittu puhelin vain muutama kuukausi entisen jälkeen, 👎. Toimii kuin mikäkin kiinalaisyritys tämä HMD!. 🙄 Eivät ilmeisesti mene muualla kaupaksi, joten keskittyy Kiinaan.,

Tuoreimmat jutut