Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei Nova 2S uusissa vuotokuvissa – julkistus tapahtuu 7. joulukuuta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Jo aiemmin viranomaiskuvissa Kiinassa ja sittemmin vielä parissa vuotokuvassa paljastunut Huawei Nova 2S -älypuhelin on jälleen nähty tällä kertaa laajemmassa vuotokuvakavalkadissa.

Huawei Nova 2S:n julkistus on Kiinassa ohjelmassa tämän viikon torstaina 7. joulukuuta. Huawei voi tuoda puhelimen aikanaan myyntiin laajemminkin, mutta saatavuudesta Suomessa ei ole vielä mitään tietoa tai viitteitä.

Tekniikan osalta Nova 2S:ssä on vajaan kuuden tuuman näyttö, jossa kuvasuhde on 18:9 ja pikseleitä 2160×1080. Järjestelmäpiirinä käytössä on Huawein oma Kirin 960, jonka rinnalla on RAM-muistia on 4 tai 6 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä on Android 8.0 Oreo höystettynä Huawein omalla EMUI 8.0 -käyttöliittymällä.

Kameran osalta Nova 2S:n takaa löytyvät 20 megapikselin ja 16 megapikselin sensorit, minkä lisäksi myös puhelimen edestä löytyy 20 megapikselin selfie-tuplakamera.

Puhelimen rakenteessa on käytetty lasia myös takana. Sormenjälkilukija löytyy 18:9-kuvasuhteen näytöstä huolimatta puhelimen etupuolen kotipainikkeesta.

Uusissa kuvissa esiintyy ilmeisesti Nova 2S:n toimimaton mallikappale.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Henrik1

    Kun rantautuu joskus 2018 aikana euroopan markkinoille,niin ehdottomasti myös tänne suomenmarkkinoille myös!. 👍🏼👌🏼

  2. SANDY

    Damn toi punanen näyttää siistiltä😎🤤

Tuoreimmat jutut