Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia-puhelinhuhu tyrmättiin: ”Ei ole oikeassa”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia 9:n design OnLeaksin ja CompareRajan julkaisemassa kuvassa.

Nokia 9:n design OnLeaksin ja CompareRajan julkaisemassa kuvassa.

Kiinalaislähteet kertoivat aiemmin, että sekä Nokia 9:n että uuden 2018-vuosimallin Nokia 8:n julkistus voisi tapahtua 19. tammikuuta. Pidimme tietojen luotettavuutta jo alun perin kyseenalaisena, ja nyt oikeaan osuneista Nokia-paljastuksista tunnettu nokibar on tyrmännyt ne.

”Ei ole oikeassa”, twiittasi nokibar ytimekkäästi.

Nokia 9:sta on kuultu paljon huhuja viime aikoina, ja sen tulo lähiaikoina on käytännössä jo varmaa. Auki on enää vain aikataulu.

Nokia 9:een on huhuttu uusina ominaisuuksina uusissa Nokia-älypuhelimissa sivuille kaartuvaa näyttöä, langatonta latausta sekä luokiteltua pölyn- ja vedenkestävyyttä. Myös uudessa Nokia 8:ssa voisi kiinalaistietojen mukaan olla 18:9-kuvasuhteen näyttö, mutta ilmeisesti ilman kaartumaa laitteen kyljille. Molemmissa uutuuksissa olisi edelleen Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri ja kaksoiskamera takana. Puhelimissa ei myöskään tulisi tietojen mukaan olemaan enää perinteisiä kuulokeliittimiä.

HMD Global on aiemmin esitellyt ensimmäisen älypuhelimensa Nokia 6:n aluksi Kiinan markkinoille kuin myös nyt syksyllä keskihintaluokan Nokia 7:n, joka ei vielä tullut myyntiin laajasti muilla markkinoilla. Useimmat uusista Nokia-älypuhelimista on kuitenkin julkistettu suoraan kansainvälisille markkinoille. Nähtäväksi jää, miten käy Nokia 9:n ja mahdollisen uuden Nokia 8:n kanssa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Kiinalaiset lähteet tiedetään kyllä!.

    • Hendriks

      Mun lähteet, arvatkaas mistä, hajusta tunnistaa,😏.

Tuoreimmat jutut