Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sony johtaa Android Oreo -päivityksissä: jo neljäs älypuhelinmalli sai päivityksen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Sony Xperia X Performance.

Sony Xperia X Performance.

Sony on aloittanut Android Oreo -päivitykset nyt myös Xperia X Performance -älypuhelinmallilleen.

Sony johtaa tällä hetkellä Android Oreo -päivityksissä, sillä Xperia X Performance on jo sen neljäs Oreon päivityksenä saava puhelinmalli Xperia XZ Premiumin, Xperia XZ:n sekä Xperia XZs:n jälkeen. Lisäksi Sony on tuonut vielä suoraan Oreolla varustettuna myyntiin Xperia XZ1:n ja Xperia XZ1 Compactin.

Muista valmistajista Oreo-päivityksen ovat julkaisseet HMD Global Nokia 8:lle, OnePlus 3 ja 3T -malleille sekä HTC valituissa maissa U11-mallilleen.

Uuden päivityksen myötä Xperia X Performance Android Oreon mukana tulevia uudistuksia, mukaan lukien sovelluskuvakkaiden pikavalinnat ja ilmoituspisteet, älykkään tekstin valinnan, Autofill-toiminnon tietojen täydennykseen sekä tuen kuva kuvassa -toiminnolle. Lisätietoa Android Oreon uudistuksista löytyy tästä.

Omina lisäyksinään Sony tuo Oreo-päivityksessä lisäksi muun muassa älykkäitä lisätoimintoja, kuten Xperia Actions, jotka ovat älykkäitä asetusehdotuksia käytön perusteella, sekä Reminders-muistutukset, jotka muistuttavat esimerkiksi kesken jääneistä viesteistä.

Mukana tulevat myös Androidin marraskuun tietoturvakorjaukset.

Useat Sony-älypuhelimet odottavat vielä niille luvattuja Oreo-päivityksiä. Päivitys on vielä luvassa ainakin Xperia X:lle, Xperia X Compactille, Xperia XA1:lle, Xperia XA1 Ultralle ja Xperia XA1 Plussalle.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Luurix2

  Googlella on Oreo Nexus 5X, Nexus 6P, Pixel, Pixel XL, Pixel 2 ja Pixel 2 XL malleissa, joten eikös 6 ole enemmän kuin 4? 🤔

 2. Hendriks

  Sonylla lisäksi on hieman lisäominaisuuisia stock Androidin päällä, joten ripeää on olllut 👍.

 3. nakke

  Jos seuraavissa Xperioissa on uusi desing niin täytyypä palata takaisin Sonyn leiriin.

  • Hendriks

   Desing hyvinkin!. 😂

   • nakke

    No voi että. On se ihmeellistä, kun tulee kirjoitusvirheitä.

Tuoreimmat jutut