Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sony Xperia XZ ja Xperia XZs päivittyvät Android 8.0 Oreolla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Sony Xperia XZ.

Sony Xperia XZ.

Sony on julkaissut Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmäpäivityksen nyt aiemmille huippuluokan Xperia XZ ja Xperia XZs -puhelimilleen.

Sony on kulkenut Android Oreon kanssa kärjessä, sillä sen uudemmat Xperia XZ1 ja Xperia XZ1 Compact olivat aiemmin ensimmäiset Oreolla julkistetut ja myyntiin tulleet uudet älypuhelinmallit.

Lisäksi Sonyn Xperia XZ Premium sai Oreo-päivityksen ensimmäisenä muuna kuin Googlen Pixel- tai Nexus-laitteena kuukausi sitten.

Uuden päivityksen myötä Xperia XZ ja Xperia XZs saavat Android Oreon mukana tulevia uudistuksia, mukaan lukien sovelluskuvakkaiden pikavalinnat ja ilmoituspisteet, älykkään tekstin valinnan, Autofill-toiminnon tietojen täydennykseen sekä tuen kuva kuvassa -toiminnolle. Lisätietoa Android Oreon uudistuksista löytyy tästä.

Omina lisäyksinään Sony tuo Oreo-päivityksessä lisäksi muun muassa älykkäitä lisätoimintoja, kuten Xperia Actions, jotka ovat älykkäitä asetusehdotuksia käytön perusteella, sekä Reminders-muistutukset, jotka muistuttavat esimerkiksi kesken jääneistä viesteistä.

Mukana tulevat myös Androidin marraskuun tietoturvakorjaukset.

Useat Sony-älypuhelimet odottavat vielä niille luvattuja Oreo-päivityksiä. Päivitys on vielä luvassa ainakin Xperia X Performancelle, Xperia X:lle, Xperia X Compactille, Xperia XA1:lle, Xperia XA1 Ultralle ja Xperia XA1 Plussalle.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Atte

    Onko Oreo jo saatavilla Suomessa? Vai onko puhelimessa jotain häikkää, kun ei tuu päivitysilmoitusta… Käytössä siis Xperia XZ.

Tuoreimmat jutut