Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple viivästyttää älykaiuttimensa myyntiintuloa ensi vuoden puolelle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple HomePod

Apple HomePod.

Applen kesällä esittelemän HomePod-älykaiuttimen myynnin aloitus venähtää aiemmin suunnitellusta. Kaiuttimen myynnin piti alkaa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa joulukuussa, mutta myynti alkaakin vasta ensi vuoden puolella.

Apple on vahvistanut myynnin aloituksen siirtymisen 9to5Mac-sivustolle. Yhtiön lausuman perusteella kaiuttimen saaminen myyntikuntoon vaatii vielä hieman aikaa, joten myynti päästään aloittamaan vasta vuoden 2018 alussa. Sen tarkempaa aikataulua ei vielä annettu, sillä yhtiön mukaan myynti alkaa ”early 2018”, eli vuoden 2018 ensimmäisten kuukausien aikana. Aikaisintaan myynti alkaa siis tammikuussa, mutta saattaa vierähtää pidemmällekin ensi vuoden puolelle.

Tarkkaa syytä viivytykselle ei kerrottu, mutta yksi vaikuttava tekijä voi olla uusi AirPlay 2, joka mahdollistaa musiikin toistamisen iOS- tai Mac-laitteesta langattomasti usealla kaiuttimella samanaikaisesti.

Apple pyrkii HomePod-kaiuttimellaan erottumaan muista vastaavista edukseen esimerkiksi suuremmalla panostuksella musiikkiin älytoimintojen lisäksi. Yhdysvalloissa 349 dollaria maksavan kaiuttimen julkaisusta Suomessa ei ole vielä mitään tietoa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Turhakelaitteita nämä tällaiset, 🙄.

  2. Robob

    Tää on varmaan joku joukkorahoitus. Esitellää joku käpänen laite jota ei sitten osata tehdä. Ei vaan pysty toimittamaan asiakkaille. Persaukisten pelleilyä.

  3. Matti#2

    Melko epäapplemaisen näköinen ritilämuna tuo kaiutin.

Tuoreimmat jutut