Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi OnePlus 5T todennäköisesti korjaa OnePlus 5:n hyytelömäisen näytön vierityksen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 5T:ssä on 6,01 tuuman Full Optic AMOLED -näyttö 18:9-kuvasuhteella.

Kun OnePlus 5 kesällä julkaistiin, valitti osa käyttäjistä laitteen kärsivän kosketusnäytön oudosta tuntumasta. Sisältö näytöllä vaikutti rullaavan hyytelömäisesti, mikä vaivasi osaa käyttäjistä hyvin paljon. Nyt julkaistu uudempi OnePlus 5T näyttäisi korjaavan edeltäjänsä ongelman, mikäli XDA Developersin löydöksiin on uskominen.

OnePlussalta kommentoitiin hyytelömäistä vieritystä kesällä, ja kerrottiin sen olevan normaalia toimintaa, eikä laitteissa ollut varsinaista vikaa. Hyytelövierityksen syytä ei virallisesti kerrottu, mutta XDA Developers -yhteisössä ongelmaan paneuduttiin ja paljastui, että syynä mitä todennäköisimmin oli näyttöpaneelin asentaminen tehtaalla ylösalaisin. Uudemmassa OnePlus 5T:ssä paneeli on oikein päin, joten hyytelömäisestä vierityksestäkin on luultavimmin päästy eroon. Tämä tosin selviää paremmin vasta, kun useampi ostaja on saanut uuden laitteen itselleen ja päässyt sitä kokeilemaan.

OnePlus 5:ssä oli syystä tai toisesta päädytty asentamaan näyttöpaneeli ylösalaisin, eikä kyse suinkaan ollut mistään asennusvirheestä, sillä koodien syövereistä paljastui, että näytön sisältö oli tarkoituksella käännetty 180 astetta, eli oikein päin ylösalaisin asennetulle näytölle. XDA Developers on nyt syynännyt uuden OnePlus 5T:n koodeja, eikä sieltä ole vastaavaa kääntöä löytynyt, eli uutuuden 6,01-tuumainen näyttö on asennettu oikein päin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Vikoja ovat nämä laitteet täynnä!. Tod.näk., Kiinan viranomaisille tarkoitettujen piilotettujen takaporttien takia!.

  • Henriks

   Tosin Kiinan viranomainen on jo jokaisessa aasissa valmistetuissa puhelimissa vakiona joten tämä ei tule uutena asiana esille!.

  • X-viallinen

   Ei kannata Applefanin puhua muiden valmistajien vioista mitään.! 😂

   • Hendriks

    X-viallinen

    Applefani?.

    • Christian

     X-viallinen ei varmaan tiedä että täällä kirjoittaa aika moni toisten tunnuksilla. Kaikki Hendriksit esimerkiksi ei ole saman henkilön… Yksi Hendriks kertoi puhelimensa olevan iPhone…

     • Hendriks

      Kyllä minä sama henkilö olen ja todellakin omistan Iphone X:än sekä Samasung Galaxy note 8:sin sekä vielä Huawein huippumallin P10:in !. Pisteenä I-päälle Apple Ipad pro 12.9. Joten näin asiantuniana tiedän mistä puhun!.

 2. PeeTee

  Mikä ihmeen hyytelövieritys? Ainakaan omassa oneplus 5:ssa on ei mitään ”hyytelöä” ole ikinä esiintynyt. Ehkäpä on yksilövika niitä kun on ihan kaikissa puhelimeensa joskus?

  Vertailin juuri 5T malliin näytön vierityksiä, ei mitään eroa.

  • Christian

   Ei ole ollut tuota efektiä minullakaan. Niinkuin kaikki viat, ovat ne ilmeisesti yksilöllisiä tiettyihin laitteisiin eivätkä koske kaikkia, niinkuin toiset monet uutiset, ja toiset kirjoittajat täällä, antavat ymmärtää.

Tuoreimmat jutut