Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen tuleva iOS-päivitys tuo selvyyttä Wi-Fi- ja Bluetooth-pikavalintojen toimintaan – eivät sulje yhteyksiä kokonaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iOS 11.2:n kolmas beeta lisäsi tietoja Wi-Fi- ja Bluetooth-pikavalintojen toiminnasta.

iOS 11.2:n kolmas beeta lisäsi tietoja Wi-Fi- ja Bluetooth-pikavalintojen toiminnasta.

Apple kehittää parhaillaan uutta iOS 11.2 -käyttöjärjestelmäversiota, jonka sen odotetaan julkaisevan tavallisena ohjelmistopäivityksenä iPhoneille ja iPadeille vielä loppuvuoden aikana.

iOS 11.2:sta julkaistiin eilen kolmas beetatestiversio rekisteröityneille sovelluskehittäjille. Kolmas beeta toi mukaan vielä uusia muutoksia.

Apple muutti aiemmin iOS 11.0:ssa ohjauskeskuksen Wi-Fi- ja Bluetooth-pikavalintojen toimintaa. Nykyään pikavalinnat katkaisevat vain olemassa olevat yhteydet Wi-Fi-verkkoihin sekä Bluetooth-laitteisiin, mutta eivät sulje yhteyksiä kokonaan. Ne pysyvät näin edelleen esimerkiksi Apple Watchin ja Apple Pencilin sekä Applen AirDrop-tiedostojaon sekä laitteiden välillä siirtymisen (Handoff) käytettävissä.

Lisäksi pikavalinnoista suljetut Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet palaavat toimintaan viimeistään seuraavan päivän aamuna.

Yllättäen tapahtunut muutos on ilmeisesti hämmentänyt siinä määrin käyttäjiä, että nyt iOS 11.2:n kolmannessa beetassa Apple on lisännyt erityisen ilmoituksen kertomaan yhteyksien jäämisestä vielä osittain päälle, kun ne kytketään pois pikavalinnoista. Lisäksi aiemmasta poiketen Wi-Fi- ja Bluetooth-kuvakkeet ohjauskeskuksessa näkyvät valkoisina, kun ne on sitä kautta pois kytketty.

iOS 11.2:n kolmas beeta ei vaikuta pikavalintojen toimintaan, vaan ainoastaan tuo siitä lisäinformaatiota. Jos Wi-Fin tai Bluetoothin haluaa kytkeä aivan kokonaan pois päältä, täytyy se edelleen tehdä jatkossakin Asetukset-valikon kautta.

Lisäksi iOS 11.2:n kolmas beeta on tuonut lisänä myös lukitusnäkymään iPhone X:ssä vihjeen oikeasta yläkulmasta löytyvästä ohjauskeskuksesta.

Yhdysvalloissa iOS 11.2 on tuomassa myös käyttöön myös henkilöiden väliset Apple Pay Cash -maksut, minkä lisäksi mukana on uusia live-taustakuvia iPhone X:lle.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Huono uudistus!. Jos haluan laittaa yhteydet kiinni, minulla pitää laitteen omistajana olla oikeus sulkea yhteydet!. 👎

    • Hendriks

      En usko menestykseen!. 👎

Tuoreimmat jutut