Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nyt ei mennyt putkeen: Google-kuulokkeiden johtoa ei kannata leikata – vaikka myyjä niin kehottaisi

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Google Pixel Buds -kuulokkeet.

Googlen melkein langattomat Pixel Buds -kuulokkeet.

Google aloitti hiljattain tuotteidensa myymisen pop up -myymälöissä New Yorkissa ja Los Angelesissa. Nyt internetissä leviää Redditistä peräisin oleva keskustelu Pixel Buds -kuulokkeita kaupitelleen myyjän erikoisesta toiminnasta.

Googlen nappikuulokkeet eivät ole täysin langattomat, toisin kuin Applen tai Samsungin vastaavat. Ne yhdistyvät puhelimeen langattomasti, mutta korviin asetettavat kuulokeosat ovat yhteydessä toisiinsa johdon avulla.

Eräälle Manhattanin myymälässä asioineelle Redditin käyttäjälle tultiin kaupittelemaan kuulokkeita, mutta hän kertoi jo tilanneensa itselleen sellaiset. Samalla hän toivoi Googlelta tulevaisuudelle täysin langatonta vaihtoehtoa. Myyjällä oli tilanteeseen ratkaisu valmiina: tämä ohjeisti kasvot peruslukemilla asiakasta ”napsaisemaan johdon poikki”. Muutkin myymälässä asioineet olivat ilmeisesti saaneet Google-kaupasta saman vinkin, sillä myyjä oli kertoman mukaan ollut hämillään kuullessaan, että johtoja ei saisi leikellä.

Tarinan opetus on, että vaikka mikä olisi, älä katkaise Googlen Pixel Buds -kuulokkeiden johtoa, mikäli haluat niitä vielä käyttää.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Kuinka tyhmä voi ihminen olla!.

  • Matti#2

   Melko tyhmä.

  • Hendriks

   …siis yhtä tyhmä kuin minä!.

 2. Henriks

  En usko että tuolla menetelmällä toimii!.

Tuoreimmat jutut