Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei Suomelle uusi toimitusjohtaja

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei Suomen uusi toimitusjohtaja David Liu.

Huawei Suomen uusi toimitusjohtaja David Liu.

Huawei on nimittänyt uuden toimitusjohtajan Suomen yhtiön johtoon.

David Liu on nimitetty jo 1. lokakuuta 2017 alkaen Huawei Technologies Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän vastaa yhtiön kaikista kolmesta liiketoimintayksiköstä Suomessa. Liiketoimintayksiköt ovat Carrier Business Group, Consumer Business Group ja Enterprise Business Group.

Liu on tehnyt yli viisitoistavuotisen uran Huaweilla. Hän on aiemmin toiminut muun muassa Huawein pääkonttorilla Shenzenissä kansainvälisistä yhteiskuntasuhteista vastaavana johtajana sekä myyntijohtajana. Hän siirtyy Suomen johtotehtäviin Huawein Kaakkois-Aasian media- ja yhteiskuntasuhdejohtajan paikalta. Liu on valmistunut Hangzhou Electronic Science and Technology Universitystä.

”Seuraavan viiden vuoden aikana erityisesti esineiden internet (IoT) ja 5G-teknologia tulevat vaikuttamaan yhteiskuntaan. Molemmilla tulee olemaan merkittävä rooli esimerkiksi suomalaisissa älykaupunki- ja älyliikennehankkeissa”, Liu sanoo.

Suomessa Huawei on ollut vahvasti mukana verkkohankkeissa ”Meidän tavoitteenamme on päästä kehittämään Suomeen yhä nopeampia internetyhteyksiä”, David Liu summaa.

”Huawei investoi joka vuosi huomattavan osan liikevaihdostaan tuotekehitykseen, jotta pysymme kehityksen kärjessä ja voimme tarjota asiakkaillemme parhaita ratkaisuja. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme menestyvät myös jatkossa.”

Huaweilla on Suomessa myyntitoiminnan ohella kuluttajaliiketoiminnan tuotekehityskeskukset Helsingissä ja Tampereella. Suomessa Huawei aloitti toimintansa vuonna 2008 ja työllistää kaikkiaan 370 henkeä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Jahka tietotaito on varastettu, sulkee Huawei yksikkönsä täällä!.

  • Ü

   Taidat olla aika palikka, miksi tarvis varastaa, kun sen voi ostaa, näin Huawei tekee.

   • Hendriks

    Siis kerro toki, miten ostat jotain aineetonta!. 🙄

    • Ü

     Olet sitten aikaa pihalla. Näin yrittäjänä, ostan tietotaito joka ainut sekuntti, kun tarvin asiantuntevaa apua, oli se sitten trukkikuski tai laatu-insinööri.

     • Hendriks

      Sinulla taas taitaa olla lukutaidon kanssa ongelmia!. Puhut aivan eri asiasta!.

  • Ink-stressaaja

   Nyt en ole ihan varma onko foliota liikaa vai liian vähän.

 2. Hendriks

  En usko menestykseen!.

  • Hendriks

   Onneksi meitä muita ei kiinnosta mielipiteesi.

   • Henrik1

    Hendriks.
    Menestystä tulee kokoajan Huaweille, vaikka sinä et sitä huomaakaan!. 🤔😉

Tuoreimmat jutut