Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple julkaisi iOS 11.2:n ensimmäisen beetatestiversion – mukana korjaus Laskimeen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iOS 11.

Apple on julkaissut ensimmäiset beetatestiversiot iOS 11.2:sta, watchOS 4.2:sta sekä tvOS 11.2:sta.

Uudet beetatestiversiot ovat toistaiseksi saatavilla rekisteröityneille sovelluskehittäjille, mutta julkaistaneen julkisina beetoina myöhemmin tällä viikolla.

Apple ei ole vielä julkaissut iOS 11.1:tä varsinaisena päivityksenä kaikille käyttäjille. Sen julkaisun odotetaan kuitenkin tapahtuvan vielä tällä viikolla, mahdollisesti huomenna tiistaina, ennen uuden iPhone X -puhelimen myyntiintuloa perjantaina.

iOS 11.1 on tuomassa mukanaan laajan joukon uusia emojeja.

iOS 11.2 ei ensimmäisessä beetatestiversiossaan sisällä vielä kovin merkittäviä muutoksia. Se tuo kuitenkin muun muassa korjauksen Laskin-sovelluksen virheisiin sekä tuo mukaan iPhone 8 ja iPhone X -puhelinten markkinoinnissa käytetyt uudet taustakuvat myös vanhempiin iPhoneihin.

iOS 11:n ensiesittelyn yhteydessä kesällä Apple kertoi myös muutamista toiminnoista, jotka sittemmin ennen julkaisua siirrettiin vasta myöhemmin tuleviksi. Näistä ei kuitenkaan ainakaan toistaiseksi ole vielä merkkejä iOS 11.2:ssa. Tulossa ovat viestien siirtyminen iCloudiin, muun muassa monihuonekaiutinjärjestelmät mahdollistava AirPlay 2 sekä Yhdysvalloissa käyttäjien väliset Apple Pay Cash -maksut.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Vili

  Onneksi S7 tuli myös suuri päivitys ;) eikun hetkonen.. erehdyin puhelimesta.. Ei taida Android-puhelimet nauttia tasaisesta päivitystahdista. :D

  • nakke

   Omani kyllä nauttii.

  • Hendriks

   En näe mitään kiirettä päivitykselle?. 🤔 Oreo tulee pian, mutta minulle sama vaikkei edes tulisi!. Ei koskaan ongelmia puhelimessa,.

   Taidan jättää iOS11:sta lataamisen iPadille vieläkin, ei vaikuta tarpeeksi vakaalta, 👎.

  • Kairaaja

   Mikä kiire oikeesti näitä päivityksiä on edes nykyää saada jos luuri muuten pelaa? Ku ei näissä tuu enää mitää oikeesti tarpeellista mukana.

   • kk

    Tietoturvapäivitykset yleensä on suurin syy pitää ohjelmisto ajan tasalla.

    • Hendriks

     Ne tulee S7 edge kuukausittain!.

 2. JiiPee83

  Osaako se nyt laskea jo 1+1=2 eikun eihän se ollutkaan Iphonen mielestä :D

Tuoreimmat jutut