Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple julkaisi toisen testiversion iOS 11.1:stä – mukana uudet emojit

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iOS 11.Apple on julkaissut toisen testiversion tulevasta iOS 11.1 -päivityksestään.

Toistaiseksi toinen beetatestiversio on saatavilla rekisteröityneille sovelluskehittäjille, mutta sen odotetaan tulevan vielä myöhemmin tällä viikolla ladattavaksi myös julkisessa beetaohjelmassa kaikille halukkaille.

Jo viime viikolla Apple kertoi iOS 11.1:ssä tulossa olevista uusista emojeista, jotka on nyt tuotu toisessa testiversiossa mukaan. Eri versiot yhteenlaskettuna mukaan tulee satoja uusia emojeita.

Mukana uusien emojien joukossa on uusia erilaisia hymynaamoja, sukupuolineutraaleja hahmoja, vaatetusvaihtoehtoja, erilaisia ruoka-aiheita, eläimiä, myyttisiä olentoja ja paljon muuta.

Lisäksi iOS 11.1:n toinen beeta tuo takaisin 3D Touch -kosketuksen viimeisimpiin sovelluksiin siirtymiseen. Syystä tai toisesta Apple poisti tämän aiemmin mukana olleen ominaisuuden alun perin iOS 11:stä.

Ensimmäisen beetan iOS 11.1:stä Apple julkaisi puolitoista viikkoa sitten. Tavallisena päivityksenä uusi versio on tulossa kaikille käyttäjille todennäköisesti lähikuukausina, mahdollisesti iPhone X:n myyntiintulon aikoihin marraskuun alussa.

iOS:n ohella Apple julkaisi tänään toiset beetaversiot myös tulevista watchOS 4.1, macOS 10.13.1 ja tvOS 4.1 -päivityksistä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Tätä odotellessa, niin voi vihdoin päivittää iOS11:een!. 👍

  • Hendriks

   Tätä odotellessa, niin voi vihdoin kadota teidän keskuudesta!. 👍

   • JuhoV

    JES mahtavaa kerrankin hyvä uutinen.

 2. Jyrki K

  Milloinkahan päivittävät horisontaalinen näppäimistön takaisin ios10 vastaavaksi IPhonessa?

Tuoreimmat jutut