Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ei tainnut tulla Androidin perustajan uudesta älypuhelimesta hittiä – pian myyntiintulon jälkeen roima hinnanalennus

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Essential-puhelimessa näyttö ylettyy lähelle reunoja.

Essential-puhelimessa näyttö ylettyy lähelle reunoja.

Kaikki merkit viittaavat siihen, ettei Androidin perustajan Andy Rubinin uuden yrityksen Essential Productsin ensimmäisen tuotteen, Essential Phone -älypuhelimen, myynti ole täyttänyt odotuksia.

Nyt Essential kertoi merkittävästä hinnanalennuksesta puhelimelle, jonka toimitukset pääsivät vasta hetki sitten kunnolla vauhtiin. Essential Phonen hinta laskee Yhdysvalloissa 699 dollarista 499 dollariin eli 29 prosentilla. Puhelimen aiemmin hankkineille Essential tarjoaa 200 dollarin hyvityksen, joka on käytettävissä Essentialin verkkokaupassa tulevaisuudessa.

Essential Phonea ei ole vielä laajasti lanseerattu Euroopassa.

Hiljattain raportoitiin myös analyytikkoraportista, jonka mukaan Essential Phonea olisi ensimmäisen kuukauden aikana myyty Yhdysvalloissa vain 5 000 kappaletta.

Essential Phone on varustettu lähes koko etupuolen kattavalla näytöllä sekä poikkeuksellisesti titaani-keraamirakenteella. Suurin erikoisuus puhelimessa on kuitenkin vielä lisäksi sen tarjoama langaton yhteys lisälaitteille, jotka kiinnittyvät puhelimeen magneettisesti. Ensimmäisenä näistä esiteltiin 360-kamera ja toisena vuorossa on latausalusta.

Essential-puhelimen näyttävä näyttö ja erikoiset materiaalit ovat keränneet sille paljon huomiota – tietenkin Andy Rubinin mukanaolon lisäksi. Puhelimen toimitusten aloitus kuitenkin myöhästyi pahasti, minkä lisäksi Yhdysvalloissa sitä myy operaattoreista ainoastaan Sprint, joka on neljästä suuresta se pienin. Muuten kuin Sprintiltä ostettuna puhelimen hinta on kertamaksulla korkeat 699 dollaria. Arvosteluissa Essential-puhelin on saanut myös moitteita ohjelmiston keskeneräisyydestä, erityisesti kameran osalta, jonka kuvanlaatu varsinkin hämärässä on heikkoa.

Viimeisimmällä rahoituskierroksella Essential Products arvioitiin yli 1 miljardin dollarin arvoiseksi yritykseksi. Se on nostanut rahoitusta yhteensä jo 330 miljoonaa dollaria.

Essentialin suunnitelmiin kuuluu puhelimen jatkoksi myös Essential Home -laite sen omalla Ambient OS -käyttöjärjestelmällä. Essential Homesta Rubin on visioinut laitetta, joka yhdistäisi älykodin muiden laitteiden hallinnan yhteen keskeiseen laitteeseen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Hendriks tiesi. ☝️

 2. Hendriks

  Tämä oli selvää heti alusta!. Ja silti minulle naureskeltiin, 🙄.

  • 2017

   Hendriks = Markus Lehtiniitty?

   • Markus Lehtiniitty

    Ei.

    • Matti#2

     😂

  • Matti#2
  • Matti#2

   @Hendriks: Suurin osa uusista innovaatioista ei menesty eli jos kategorisesti ennustaa niiden ”floppaavan”, niin osuu kyllä usein oikeaan. Tämä on mielestäni toisaalta aika nuiva maailmankuva.

  • nakke

   Ei nyt kannata ylpeillä. Sanot lähes kaikkiin uusiin tuotteisiin, että ”En usko menestykseen”, niin pakollahan sitä joskus osuu oikeaan.

Tuoreimmat jutut