Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sony Xperia Touch markkinoille Yhdysvalloissa – hieno ja hintava projektori

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Uutisoimme kuluvan vuoden keväällä Sonyn mielenkiintoisesta ja monipuolisesta Xperia Touch -projektorista. Laite on nyt tullut myyntiin myös Yhdysvalloissa varsin kipakkaan hintaan.

Alun perin kokeellisesta konseptista jalostettu laite osaa muuttaa minkä tahansa tasaisen pinnan 23-tuumaiseksi kosketusnäytöksi. Projektorin heijastama kuva reagoi fyysiseen kosketukseen sekä liikkeeseen, ja laite hyödyntää Sonyn SXRD-projektioteknologiaa. Itse interaktio toteutetaan infrapunavalon ja reaaliaikaisen tunnistamisen yhdistelmällä, ja järjestelmä toistaa varsin mukavat 60 kuvaa sekunnissa.

Laite myös tunnistaa sitä lähestyvät ihmiset, joka mahdollistaa sen käytön esimerkiksi heijastuskellona tai ilmoitustauluna. Mikäli kosketusnäytölle ei ole tarvetta, voi Xperia Touchilla myös vaikkapa katsella elokuvia stereoäänillä varustettuna jopa 80 tuuman kuvaruudulta.

Suunnilleen kilogramman painoinen laite julkaistaan Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversiolla, ja sisältöä voi luonnollisesti ladata suoraan Googlen Play-kaupasta. Xperia Touch tukee myös yhtiön omaa PlayStation 4 Remote Play -toimintoa. Projektorissa on lisäksi 13 megapikselin kamera, NFC- ja Bluetooth 4.2 -tuki sekä HDMI-liitäntä. Akku kestää jatkuvaa videotoistoa puolella kirkkaudella noin tunnin verran ja laitteessa on USB-C-liitäntä lataamista varten.

Hintaa laitteelle on lupausten mukaisesti kertynyt varsin mukavasti 1699 Yhdysvaltain dollaria eli noin 1500 euroa ja se on saatavilla nyt.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Sony

  Tilattu on.

 2. Hendriks

  Hieno?. Mielestäni ei ole toimittajan syytä kertoa mielipidettään vaan pysyä objektiivisena!.

  • Hendriks

   Että mää olen sanoinkuvaattoman tyhmä!.

  • Semmosta

   Ei hyvää päivää…

  • Marko

   Voi luoja sentään…

Tuoreimmat jutut