Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ensimmäisestä Razer-puhelimesta paljastuivat ensimmäiset tiedot – tulossa huippuluokan älypuhelin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Razer ennakoi jo tulevaa älypuhelinjulkistustaan.

Razer ennakoi jo tulevaa älypuhelinjulkistustaan.

Pelaajille suunnattuja lisävarusteita ja tietokoneita myyvä Razer on tulossa mukaan myös älypuhelinmarkkinoille. Ensimmäisen Razer-älypuhelimen julkistuksen pitäisi olla ohjelmassa 1. marraskuuta.

Nyt puhelimesta, Razer Phonesta, ovat mahdollisesti paljastuneet ensimmäiset tiedot GFXBench-suorituskykytestin tilastoista.

Razer Phonen tiedot GFXBenchissä.

Razer Phonen tiedot GFXBenchissä.

Jos tiedot pitävät paikkansa, ei ensimmäisen Razer-älypuhelimen perustekniikassa ainakaan näytä säästellyn. GFXBenchin mukaan Razer Phonessa on Qualcommin Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiiri, muhkeat 8 gigatavua RAM-muistia sekä 5,7 tuuman näyttö 2560×1440 pikselillä, eli perinteisellä 16:9-kuvasuhteella. Takakameran tarkkuus oli 12,2 ja etukameran 8 megapikseliä.

Lisäksi tallennusmuistia Razer Phonessa olisi ainakin yhdessä versiossa 64 gigatavua.

Razer hankki alkuvuodesta 2017 Nextbitin, joka ehti itsenäisenä toimiessaan tuoda markkinoille yhden älypuhelimen, tavallista enemmän pilvipalveluihin tukeutuneen Robinin. Se ei kuitenkaan välttämättä kerro mitään tulevista Razer-puhelimista, joiden kohderyhmä on aivan erilainen.

Myös Razer Phone on sen muiden tuotteiden tapaan epäilemättä suunnattu pelaajille, mutta vielä toistaiseksi ei lainkaan tiedetä, mitä tämä tarkoittaa puhelimen toimintojen suhteen. Minkäänlaisista erikoisuuksista ei ole vielä toistaiseksi saatu mitään vihiä.

Myöskään kunnollisia kuvia tulevasta Razer-puhelimesta ei ole vielä nähty. Paras otos puhelimesta on toistaiseksi alta löytyvässä twiitissä, jossa puhelin on ilmeisesti Razerin toimitusjohtajan Min-Liang Tanin farkkujen etutaskussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Tulossa iso floppi!.

  • Semmosta

   Elä edes odota mitään isoja myyntilukuja, sillä tämä on tarkoitettu loppujen lopuksi aika pienelle ryhmälle.

   • ???

    miten niin pienelle ryhmälle?

 2. Tommi

  Olisivat nyt odotelleet SD845 julkaisua, ja sen ympärille kasannut. Qualcomm droppasi octa coret jo, ja siirtyy takaisin quad coreen, epäonnistunut kokeilu.

Tuoreimmat jutut