Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Android sovelluksineen pöydälle tai seinälle – Sonyn erikoinen projektori muuttaa tasaiset pinnat kosketusnäytöiksi

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Sony Xperia Touch

Sony on tuomassa kokeellisesta konseptista valmiiksi tuotteeksi muutetun, erikoisen Android-projektorinsa keväällä myyntiin asti. Xperia Touch on interaktiivinen Android-projektori, joka muuttaa tasaisen pinnan 23-tuumaiseksi HD-kosketusnäytöksi.

Xperia Touchin avulla ”perhe ja ystävät voivat kokoontua pöydän, seinän tai muun tasaisen pinnan ympärille vaikkapa kirjoittamaan, piirtämään, pelaamaan, katsomaan elokuvia ja kommunikoimaan eri sosiaalisen median kautta”, kuten Sony uutuuttaan kuvailee.

Sony Xperia Touch

Projektorin heijastama kuva reagoi fyysiseen kosketukseen sekä liikkeeseen. Projektorissa on hyödynnetty Sonyn SXRD-projektioteknologiaa ja interaktio toteutetaan infrapunavalon ja reaaliaikaisen tunnistamisen yhdistelmällä. Järjestelmä toistaa 60 kuvaa sekunnissa.

Laite tunnistaa, kun käyttäjä lähestyy sitä, ja voi käynnistyä automaattisesti, muuttuen esimerkiksi heijastuskelloksi tai perheen ilmoitustauluksi. Mikäli kosketusnäyttötoiminnolle ei ole jatkuvaa tarvetta, voi laitteella heijastaa myös jopa 80 tuuman kuvan esimerkiksi videoiden katselua varten. Laite sisältää myös stereokaiuttimet.

Sony Xperia Touch

Google Play Kaupasta ladattujen pelien ja sovellusten lisäksi Xperia Touch tukee myös Playstation 4 Remote Play -toimintoa. Fyysisiä liitäntöjä laitteessa ovat micro HDMI sekä USB Type-C. Akkukestoa tällä vajaan kilogramman painoisella kannettavalla projektorilla on noin yksi tunti jatkuvassa videotoistossa.

Xperia Touchin myynti alkaa toukokuussa ja sen suositushinta on 1499 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut