Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin Bixbylle suuri päivitys – luvassa tuki kolmannen osapuolen sovelluksille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Bixbylle on oma painikkeensa Galaxy S8:n vasemmalla sivureunalla.

Samsungin tuore Bixby-virtuaaliavustaja on saamassa kipeästi kaivatun päivityksen. Asiasta uutisoi muun muassa Korea Herald.

Alun alkaen Bixbyn monipuolisuudella kehuskellut Samsung on joutunut syömään sanojaan, kun virtuaaliavustaja on saanut osakseen enemmän parjausta kuin kehuja. Toiminnoiltaan hyvin rajoittunut Bixby on kuitenkin saamassa päivityksen versioon 2.0, jonka luvataan tuovan sitä lupailtua monipuolisuutta.

Uusi päivitys tuo mukanaan muun muassa tuen kolmannen osapuolen sovellusten käskyttämiseen. Bixbyllä on aiemminkin saanut äänikomennoilla esimerkiksi säädeltyä älypuhelimen asetuksia, mutta pian myös muiden ohjelmien käyttö on mahdollista. Samsungin on myös kerrottu palkanneen lisää asiantuntijoita Bixby-kehitystä edistämään, jonka lisäksi korealaisjätti suunnittelee kaiutinta, joka luonnollisesti tukee yhtiön omaa virtuaaliavustajaa.

Tarkempia tietoja Bixby 2.0:sta ei tarvitse odottaa pitkään, Samsung nimittäin tiedottaa asiasta konferenssissaan San Fransiscossa jo 18. lokakuuta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut