Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ensimmäinen Razer-älypuhelin julkistetaan 1. marraskuuta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Razer ennakoi jo tulevaa älypuhelinjulkistustaan.

Razer ennakoi jo tulevaa älypuhelinjulkistustaan.

Erilaisista pelaajille suunnatuista lisälaitteista ja tietokoneista tunnettu Razer on tulossa mukaan myös älypuhelinmarkkinoille. Razer aikoo julkistaa ensimmäisen älypuhelimensa 1. marraskuuta. Tulevaa julkistusta Razer pohjustaa jo nyt avatulla uudella verkkosivullaan.

Sivulla nähdään henkilö pitelemässä pimentoon jäävää laitetta, joka on käytännössä varmasti älypuhelin. Tulevaa julkistusta kuvaillaan Razerin toistaiseksi suurimmaksi.

Razer hankki alkuvuodesta 2017 Nextbitin, joka ehti itsenäisenä toimiessaan tuoda markkinoille yhden älypuhelimen, tavallista enemmän pilvipalveluihin tukeutuneen Robinin.

Razerin toimitusjohtaja Min-Liang Tan on myös jo virallisesti vahvistanut Razer-älypuhelimen olevan tulossa vielä tänä vuonna.

Viime viikolla Tan nähtiin yhdessä Razerin mobiiliyksikön johtajan Tom Mossin kanssa Twitterissä julkaistussa kuvassa, taskussaan todennäköisesti jo Razer-puhelin.

Razerin tulevasta puhelimesta ei toistaiseksi tiedetä kuitenkaan juuri mitään. Epäilemättä sekin tulee olemaan suunnattu erityisesti juuri pelaajille, mutta millä tavoin tämä näkyy itse tuotteessa, selviää viimeistään vasta 1. marraskuuta.

Razer hankki ennen Nextbitiä omistukseensa myös THX-ääniteknologiayhtiön, jolla voi myös spekuloida olevan roolinsa tulevassa uutuudessa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Eipä tarvitse olla ennustaja tietääkseen, miten tässä käy, 🙄.

    • Hendriks

      Empä kyllä ole mitään muuta ku tyhmä, 🙄.

Tuoreimmat jutut