Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple julkaisi iOS 11.0.3:n – korjaa muun muassa ääni- ja värinäongelmia iPhone 7 -puhelimissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iOS 11.0.3 tuo korjauksia muun muassa iPhone 7 -puhelinten ääni- ja värinäongelmiin.

iOS 11.0.3 tuo korjauksia muun muassa iPhone 7 -puhelinten ääni- ja värinäongelmiin.

Apple on julkaissut iOS 11.0.3 -päivityksen iPhonelle ja iPadille.

iOS 11.0.3 on jo kolmas pieni korjauspäivitys 19. syyskuuta julkaistulle merkittävälle päivitykselle, uudelle iOS 11 -käyttöjärjestelmäversiolle.

iOS 11.0.3 sisältää korjauksen joissakin iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -puhelimissa esiintyneisiin ääni- ja värinäpalautteen ongelmiin.

Lisäksi mielenkiintoisesti iOS 11.0.3 korjaa ongelman, josta johtuen kosketus ei toiminut joissakin iPhone 6s -puhelimissa joihin oli vaihdettu muu kuin Applen alkuperäisnäyttö.

Päivityksen julkaisutiedoissa Apple huomauttaa myös, että muut kuin aidot varaosanäytöt voivat huonontaa näytön visuaalista laatua eivätkä ne ehkä toimi oikein.

iOS 11.0.2:n Apple julkaisi viikko sitten tiistaina. Se toi korjauksen ääniongelmiin puheluissa uusissa iPhone 8 -puhelimissa.

iOS 11.0.1 puolestaan toi useita sekalaisia virhekorjauksia.

Apple työstää myös tulevaa iOS 11.1 -päivitystä, josta on julkaistu jo kaksi uutta beetatestiversiota. Se on tuomassa merkittävämpiä uudistuksia, kuten yhteenlaskettuna eri versioina satoja uusia emojeja sekä takaisin iOS 11:ssä yllättäen poistetun 3D Touch -eleen aiempiin sovelluksiin siirtymiseen.

iOS 11 toi Apple-laitteisiin lukuisia uudistuksia, kuten uuden ensi kertaa muokattavissa olevan ohjauskeskuksen, täysin uuden App Storen sekä ARKitin, joka mahdollistaa sovelluskehittäjille edistyksellisten lisätyn todellisuuden sovellusten kehittämisen. Lisäksi iOS 11 uudistaa laajemmin iPadin käyttöä tuoden uudenlaisen moniajon, vedä ja pudota -toiminnon sekä useita lisätoimintoja Apple Pencil -kynälle.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Miten voi olla niin paljon pikkuvikoja, vaikka kyseessä oli eniten testattu iOS versio ennen julkaisua?. 👎

  • Kiinalaatu

   Se on sitä kiinalaatua.

  • Hendriks

   taitaa johtua minusta?. 👎

  • Vili

   Jos vika koskee vain pientä osaa käyttäjistä sadoista miljoonista, lienee sitä vaikea havaita?

 2. Kari

  uusi päivitys aivan susi, tosi paljon pieniä ongelmia mm. whatsup viestit tulevat ilmoituksina miten sattuu, näytön kirkkaus vaihtelee vähän väliä ja sovellukset aukeavat suurin osin vaaka-asennossa!!??
  Miten muilla.

  • Lotta

   Kari, samat viat minulla ja muutamalla muulla ystävällä. Lisäksi puhelin jumittaa sovelluksia avatessa, ja joudun boottamaan puhelimen kerran päivässä.

Tuoreimmat jutut