Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ensimmäinen korjauspäivitys iOS 11:lle: Apple julkaisi iOS 11.0.1:n

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iOS 11.Apple on julkaissut ensimmäisen korjauspäivityksen viikko sitten julkaisemalleen iOS 11 -käyttöjärjestelmäversiolle.

iOS 11.0.1 on pieni päivitys, joka Applen mukaan sisältää virhekorjauksia ja parannuksia iPhoneen ja iPadiin. Päivityksen jakelu voi tapahtua vaiheittain.

iOS 11 toi Apple-laitteisiin lukuisia uudistuksia, kuten uuden ensi kertaa muokattavissa olevan ohjauskeskuksen, täysin uuden App Storen sekä ARKitin, joka mahdollistaa sovelluskehittäjille edistyksellisten lisätyn todellisuuden sovellusten kehittämisen. Lisäksi iOS 11 uudistaa laajemmin iPadin käyttöä tuoden uudenlaisen moniajon, vedä ja pudota -toiminnon sekä useita lisätoimintoja Apple Pencil -kynälle.

iOS 11:n julkaisun jälkeen on kuultu myös hajanaisista ongelmista päivityksessä, sovellusten toiminnassa uudessa versiossa sekä akunkeston lyhenemisestä. Todennäköisesti iOS 11.0.1:ssä Apple on pyrkinyt korjaamaan joitakin suurimpia ja toisaalta helpoimmin korjattavissa olleita uudessa versiossa ilmenneitä ongelmia.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Taidan odottaa kuitenkin vielä sitä 11.0.2 versiota, 🤔.

 2. 12345

  Viimeinen kappale: ”iOS 11:n julkaisun jälkeen on kuultu myös hajanaisista ongelmista päivityksessä, sovellusten toiminnassa uudessa versiossa sekä akunkeston kasvamisesta.” Pitäisi varmaan lukea akunkeston pienenemisestä. :D

  Ihan hyvä on ollut ios 11 ipad pro 10.5:ssä toistaiseksi. Pieniä ajoittaisia töksähtelyjä siellä täällä, joten jospa tämä korjailee niitä poies.

 3. Kimmo korvenpää

  Ios11 huononti voiceover ääntä , tämä päivitys ei parantanut
  En näe lukea voiceover lukee tekstin mihin kosken

 4. Ilari Kinnunen

  Horisontaalinen näppäimistö on karumpi ilman ylimääräisiä näppäimiä. Tuleekohan siihen korjaus?

  • Ilari K

   IPhone 6s:ssä ainakin….

Tuoreimmat jutut