Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 5:n saatavuus heikkoa Yhdysvalloissa – huhuissa mahdollinen seuraaja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kuten Suomessa, myös Yhdysvalloissa OnePlus 5 on kerännyt suosiota halvemman hintaluokan lippulaivamallina. Kesäkuussa julkistettu puhelin on menestynyt erityisesti ilman kytkysopimusta myytävien puhelinten joukossa, siinä missä suurin osa Yhdysvaltojen puhelinmyynnistä on perinteisesti tapahtunut operaattorien kautta.

PhoneArenan eilen julkaistun uutisen perusteella Yhdysvalloissa hyvin menestyneen OnePlus 5:n myynti on toistaiseksi keskeytynyt saatavuusongelmien johdosta. Sivusto itse pyörittelee ilmassa mahdollisuutta seuraajan tulosta markkinoilla, jonka johdosta OnePlus 5:n tuotantomääriä olisi laskettu.

Aikataulullisesti huhut seuraavan OnePlus-puhelimen julkaisemisesta eivät ole vailla perää, sillä viime vuonna OnePlus 3 julkaistiin kesäkuussa ja paranneltu OnePlus 3T marraskuun puolivälissä. Jos sama toimintamalli jatkuu OnePlus 5:n kohdalla, voitaisiin OnePlus 5T- tai OnePlus 6 -mallin julkistusta odottaa kuukauden tai kahden sisällä.

Hieman lisää perusteita uuden OnePlus-mallin odotukselle antaa Vivon ja Oppon uusimmat puhelinjulkistukset, jotka keskittyivät nykytrendin mukaisesti kapeareunaisten näyttöjen esittelyyn. Koska OnePlussan omistajana toimii Vivon ja Oppon tapaan kiinalainen teknologiajätti BBK Electronics, voidaan seuraavan OnePlus-puhelimen julkistuksen odottaa tapahtuvan Vivon ja Oppon jalanjäljissä.

Vivon aikaisemmin julkaisema X20-malli.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Halvemman hintaluokan lippulaiva, jossa jatkuvasti ongelmia!. 🙄

  2. KIME1980

    Onneksi noissa kalleimmissa lippulaivoissa ei ole akku eikä antenni vikoja =)

  3. Christian

    Itsellä ollut OnePlus 2 ja 3, nyt 5. Ei ole ollut mitään ongelmia kolmen vuoden aikana. Kun seuraa keskustelua OnePlussan omilla foorumeilla, ongelmat ei koske kaikkia laitteita ja monesti ongelmat tulevat esiin joidenkin ohjelmien käytön yhteydessä. On hienoa seurata kuinka tämä firma huolehtii asiakkaistaan nykyään. Pienetkin viat korjataan välittömästi eikä vasta jonkin toisen käyttispäivityksen yhteydessä. Ovat parantaneet huomattavasti alkuajoista, tosin silloin softapuolesta vastasi Cyanogen.

Tuoreimmat jutut