Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 5:lle taas päivitys – pitäisi ratkaista Wi-Fi-ongelmat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 5 Slate Gray edestä ja takaa.

OnePlus 5 Slate Gray edestä ja takaa.

OnePlussan uusi OnePlus 5 -puhelin on saanut viime päivinä runsaasti pieniä korjauspäivityksiä. OxygenOS 4.5.1:n ja 4.5.2:n jatkoksi eilen ehdittiin julkaisemaan vielä myös OxygenOS 4.5.3 -päivitys.

OxygenOS 4.5.3:ssa tärkeä päivitys on korjaus Wi-Fi-yhteyden ongelmaan, jonka takia yhteys välillä katkesi. Osa OnePlus 5 -käyttäjistä on valittanut Wi-Fi-ongelmista verkossa. Nähtäväksi jää, onnistuuko OnePlus korjaamaan OnePlus 5:ssä koetut ongelmat Wi-Fi-yhteydessä vain ohjelmistopäivityksellä, sillä syyksi on epäilty myös antennien toimintaa häiritsevää tarttumista puhelimeen peittäen oikean yläkulman antennijuovan.

Lisäksi muut OxygenOS 4.5.3:n korjaukset liittyvät OnePlus 5:n yhteydessä uutena OxygenOS-ominaisuutena esiteltyyn laajennettuihin näyttökuviin sekä Google Kääntäjän junnaamiseen.

Varsinaisten korjausten lisäksi OxygenOS 4.5.3 sisältää myös optimointeja, jotka parantavat järjestelmän vakautta, kameran efektejä sekä vakautta, automaattisen kirkkauden säädön toimivuutta sekä datakäytön tilastojen tarkkuutta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Niko

  Vai wifi ongelmia, oneplus 3tssä oli/on akkuongelmia !!! 😠😡

 2. Hendriks

  Miten juuri julkaistussa puhelimessa voi olla ongelmia?. Saat siitä mitä maksat!.

 3. Tommi

  OxygenOS 4.5.4 on myös julkaistu mutta ainoastaan hollannin 4G yhteys korjattiin.

  OP3 julkaisun jälkeen niitä bugeja kyllä korjattiin aika tiuhaan tahtiin, nyt OP5 julkaisu taitaa teettää samanlaista tuskaa käyttäjille.

  Noh, kuukaudet vierivät niin korjaavat bugit ja julkaisevat OP5(T), parannellun mallin jossa uudempi prosessori (SD836), ja sitten alkaa taas se itku ja parku.

  Ja ties kuinka paljon bugeja on vielä löytämättä…

 4. AP

  Wifi ongelmia aiheutti itselläni Avast Battery Saver sovellus.
  Wifi meni itsestään päälle ja pois.
  Puhelin on OnePlus 3 T.

Tuoreimmat jutut