Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Päivitetty: Nokia-puhelinten tili näytti vahvistaneen jo Nokia 2:n tulon – osoittautui todennäköiseksi huijaukseksi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia-puhelinten Nokia Myanmar -Facebook-tili on nähtävästi jo vahvistanut Nokia 2:n olevan tulossa. Asiasta kertoo Android Hits -sivusto.

Päivitys 26.9. kello 10.45: Nokia Myanmar -tili on kadonnut Facebookista. Ilmeisesti kyseessä ei ollut virallinen Nokia-puhelinten tili. ///

Nokia 2 mainittiin väitetyssä Nokia Myanmarin Facebook-tilin lähettämässä viestissä.

Nokia 2 mainittiin väitetyssä Nokia Myanmarin Facebook-tilin lähettämässä viestissä.

Täyttä varmuutta yksityisviestistä otetun kuvankaappauksen aitoudesta ei kuitenkaan ole. Sen tarjoama tieto Nokia 2:n myyntiintulosta marraskuun aikana Myanmarissa kuulostaa kuitenkin kaikin puolin järkeenkäyvälltä.

Nokia 2 on aiemmin nähty Evan Blassin vuotamissa, alta löytyvissä lehdistökuvissa.

Nokia 2:n julkistuksen odotetaan tapahtuvan pian. Puhelimen näytöllä aiemmissa vuotokuvissa nähtiin päivämäärä 5. lokakuuta, mutta toki julkistuspäiväksi voi valikoitua vielä jokin muukin.

Mahdollisena julkistuspäivänä 5. lokakuuta eli puolentoista viikon päästä saatetaan nähdä myös muita Nokia-puhelinjulkistuksia, kuten Nokia 3310:n 3G-versio. Nokia 7:n tai Nokia 9:n julkistus jo samassa yhteydessä olisi suurempi yllätys.

Aiemmat GeekBenchin tiedot näyttäisivät vahvistaneen Nokia 2:sta myös jo Qualcommin Snapdragon 212 -järjestelmäpiirin, jossa on neljä 1,3 gigahertsin ARM Cortex-A7 -suoritinydintä. Nokia 2:ssa on GeekBenchin mukaan vain 1 gigatavu RAM-käyttömuistia, kun tähän asti halvimmassa Nokia 3:ssa RAM-muistia on 2 gigatavua. 1 gigatavu alkaa olla nykypäivänä Android-puhelimissa erittäin vähän, mutta jostain toki Nokia 2:ssa on pakko ollut Nokia 3:een verrattuna tinkiä. Akun kapasiteetti Nokia 2:ssa saattaa olla jopa 4 000 milliampeerituntia.

Nokia 2:n hinnan voi arvioida olevan noin 100 euroa, kun nykyisin halvin Nokia 3 maksaa vajaat 150 euroa.

Ulkoinen ero puhelimessa muihin Nokioihin on toimintopainikkeiden löytyminen näytöltä eikä erillisinä painikkeina näytön alapuolelta. Sormenjälkitunnistinta laitteesta ei löydy, kuten ei myöskään Nokia 3:sta.

Nokia 2. Evan Blassin vuotama kuva.

Nokia 2. Evan Blassin vuotama kuva.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Todella noloa, keiden kanssa HMD oikein sopimuksia tekee, 🙄.

  • Christian

   Mitä sopimusta tarkoitat? Jutussa ei ainakaan puhuttu mitään mistään sopimuksesta.

   • Hendriks

    Eiköhän nämä ihmiset (jos on oikea vuoto) tee töitä HMD:lle (ei välttämättä suoraan palkkalistoilla)!.

    • Hendriks

     siis olen täydellinen puupää

    • Christian

     Eli siis kyse on työsopimuksesta? On näitä lipsautuksia ja tahallisia/tahattomia paljastuksia tullut monelta muultakin firmalta. Kun kirjoittelu loppuu jostain tulevasta huhutusta puhelinmallista tms., napataan ”vuodolla” palstatilaa ja päästään takaisin otsikoihin. Ilmaista mainosta. Tiedä sitten mistä tässä on kyse, tahallisesta vai tahattomasta vuodosta vai onko kuvakaappaus feikki…

     • Hendriks

      Ei välttämättä suorasta työsopimuksesta HMD:n ja ko. henkilön välillä, vaan esim. alihankkijan ja HMD välillä,. Eli olisi kannattanut valita paremmin!. Todella epäammattimaista tällainen, jopa huomioiden Bangladeshin olevan kyseessä, 👎.

     • Christian

      Kuten sanottua, sitä ei tiedä onko kyseessä tahallinen vai tahaton…

     • Christian

      Ja nähtävästi oli feikkitili…

 2. Vili

  Miksi ostaa Nokia 2 kun kaupoissa saa jo iPhone 8?

  • Hendriks

   Vili kyllä ansaitsisi jonkin virallisen Apple tunnustuksen. On se senverran kasvanu kiinni tuohon tuotteeseen.nm. AppleVili

   • Hendriks

    ^Olen ihan omena!.!. 😂

Tuoreimmat jutut